Komentáře

Zpět na článek

„Nejhorší“ Karlovarský kraj je na zrušení. Exekuce a špatné školství politici neřeší, jezdí jen na festival

6 komentářů

Avatar - Vít Matějovský}
Vít Matějovský
8. července 2023 • 03:07
Já bych zase připojil zbytečnou Prahu k Vysočině a k Jihomoravský kraj. Chucpe.
Pavel Maleček
7. července 2023 • 10:37
Přesně tak, Karlovarský kraj je naprostý nesmysl a měl by být zpět připojen k Plzeňskému. A s tím by měla být zastavena i výstavba od křižovatky na Rakovník zbytečné dálnice, která slouží jen k tomu, aby se pražská smetánka rychle dostala do místa svých oblíbených chlastaček. A to ještě jen jednou ročně v době konání filmovým festivalem maskovaného srazu stát dojících mafiánů.

No a ještě nutno upřesnit, že o bídu Karlovarska (a i Ústecka) se okolo r. 2005 mocně zasloužil vlivnými developery a politiky (i těmi krajskými) řízený, několikaletý návoz pražských a středočeských Romů, motivovaný výnosným byznysem z takto uvolněných objektů a parcel. Což se projevilo nejen v statistikách, kde za většinou smutných čísel stojí právě Romové, ale i za tím vyvolaným, z Karlovarska útěkem schopných mladých lidí.

No a pro neznalé na závěr - to se stalo za mlčenlivého přihlížení (snad jen přihlížení) dnešní hvězdné členky Babišovy stáje (její z hnojiště sekce) Mračkové Vildumetzové. Tehdy hejtmanky Karlovarska, dnes Babišovy stínové ministryně vnitra. Co se dnes prsí, jak za nepřizpůsobivými otravovaný pracující lid, zejména ten z Karlovarska bojovat bude.
Petr Pidrmann
7. července 2023 • 11:41
Jako občan Chebu bych byl prozrušení KV kraje a jeho připojení k Bavorsku.😊
Richard Šebesta
7. července 2023 • 13:15
@Petr Pidrmann Herr Pidrmann. Na jedné straně bych to bral taky,německé zboží,německé platy ,německé důchody ! Ale každá mince má dvě strany a tou druhou stranou mince je množství migrantů zejména muslimáčů,kteří se chovají často jako dobytek ! Co s tím ?
Avatar - Vít Matějovský}
Vít Matějovský
8. července 2023 • 03:15
@Petr Pidrmann
Jako občan Chebu bych byl pro zrušení Bavorska a připojení k Chebu. Jen toto má smysl. Ostatní je nesmysl.
Avatar - Vít Matějovský}
Vít Matějovský
8. července 2023 • 03:10
@Pavel Maleček Já bych zrušil Pavel Maleček a připojil ho k Prasečkojihokraji, který je naprosto zbytečný a k ničemu.