Prostor X

Zpět na článek

Geislerová: Nechápu, proč politici blokují manželství pro všechny, před volbami tím manipulují

2 komentářů

Pavel Maleček
3. července 2023 • 08:19
Geislerová patří k arogantním, díky mediální známosti nadutým figurám (slušně řečeno), co si myslí že veškeré lidské moudro - Šalamounovo lejno zhltly. A tak není divu, že z pocitu příslušnosti k společensko-mocenským "elitám" bezmyšlenkovitě (má-li čím myslet ne jen reprodukovat) troubí to, co ve svém mocenském zájmu ony.
A tak není divu, že ji nedochází, že ono "manželství pro všechny", je jen dalším krokem na cestě k destrukci heterosexuálního (geneticky svázaného) manželství. Tedy silně svépomocné rodiny s vícegeneračními vazbami, bránící v přeměně jednotlivce v jednotku plně závislou na rozhodování mocenských "elit".

"Elit" už od meziválečných let prolezlých rádoby elitářským levičáctvím, tedy totalitně socialistickou představou, že oni jsou pověřeni vládnout tomu plebsu dole. A k tomu potřebují aby byl člověk jednotka plně závislá na jejich rozhodování. Proto nenávidí rodinu a už desítky let se ji snaží všemožně rozvrátit. I s pomocí "kultury", která se pevné rodině všemožně vysmívá a jejíž je Geislerová "svou uměleckou tvorbou" součástí.
Tacvud74801
3. července 2023 • 07:04
Manželství od slova manžel / manželka. Většína čechů není pro to aby se stejnopohlavní svazek jmenoval stejně. Nikdo s tím asi nemá problém .....ale dle EU .... máslo musí být z mléka, Rum z třtiny a pod .... takže pokud budou gejové ve svazku manželském, mělo by se určit kdo bude manžel a kdo manželka !!! Jinak to není manželství ale partnerství. To již máme, takže stačí upravit tento zákon!