Rozhovory

Zpět na článek

Fištejn: Putina čeká buď exil, nebo smrt. Na rukou má až příliš mnoho krve

7 komentářů

Avatar - epr3}
epr3
2. července 2023 • 17:42
Až se začne zametat trus války na Ukrajině, bude první na řadě Zelenskyj a to nejenom proto, že už velmi mnoho Ukrajinců pochopilo, že tu válku pomohl vyvolat, ale taky se na ní pořádně pakuje, a je do ní zatáhl.
Jendahun
2. července 2023 • 13:02
Myslím že je to vaše zbožné přání. Běžte s tím do pr...
Japan111
1. července 2023 • 11:30
Fistejne , umřít musí každý! Je jen otázkou kdy , kde a jak. Ale to Vy bohužel neovlivnite. V Rusku Vás nečtou. V příští volbě bude pro celý svět asi lepší, když zase vyhraje Putin. Je zdokumentován a zaveden do všech databází a Vy o něm zase můžete další roky psát články.Jen mu to přejte.
Richard Šebesta
1. července 2023 • 09:04
Jefimu Fištejnovi zdá se nedá Putin spát..Jako by jim byl přímo konsternován.Putin nepochybně udělal mnoho chyb a mnoho škod. Jak nakonec skončí je ve hvězdách.Typovat nyní jak dopadne je dosti problematické. Přirovnal bych to k tomu jako by někdo chtěl typovat jak dopadnou naší fotbalisté na EURU 2024 ? Je to velká neznáma.
tempter
2. července 2023 • 00:02
@Richard Šebesta Tipizovaný Cyrdo, blbem jsi a blbem zůstaneš.
Lilith Černá
1. července 2023 • 07:51
Věštec Fištejn je něco jako stepní orákulum Džamila (jak ji výstižně nazývá dr.Tyl). A když ho neodpraví, tak určitě, ale určitě do měsíce zemře na rakovinu.
Přání otcem myšlenky.
Napadlo někoho z těch mozkových gigantů, co přijde, až tu relativně rozvážný a předvídatelný Putin nebude? Že pak můžeme opravdu čekat cokoliv, protože Putin patřil k těm, s nimiž bylo možné jednat. Vše, co se událo, si majdany navařila EU sama. Poděkovat může i USA. A tisíce děkovných dopisů Makrele, která propálila, že minské dohody měly jen oklamat Rusy a dát čas Ukáčkům se dozbrojit.
Tady máte výsledek!
Richard Šebesta
1. července 2023 • 09:07
@Lilith Černá V podstatě souhlasím . Ale je jasné že našim " znormalizováným " redaktorům i Fištejnovi pravda nevoní , lépe řečeno oni mají rádi pravdu jen tu co se jim hodí.