Festival Karlovy Vary

Zpět na článek

Do českého filmu vtrhla nová silná herecká generace. Jaká je, co řeší a o co jí jde?

3 komentářů

Soňa Benešová
29. června 2023 • 16:22
Já jim nerozumím. Ne že jd nechápu, nerozumím jejich jazyku. Drmolí, polykají slova. Když píšou, tak mi musí pomoct Google, poněvadž slovům nerozumím. Posledně to bylo slovo eventový.
Soňa Benešová
29. června 2023 • 16:27
@Soňa Benešová Pokud jde o LGBT, tak jsou mladí na velkém omylu. Naše společnost byla za dob soudruhů v sexuální oblasti hodně otevřená, ateistická, jedna moje spolužačky ze základky prodělala změnu z ženy na muže v klidu a bez humbuku. Bylo to kolem r. 1980.Jeden známý lesbický pár v mém rodném městě byl ozdobou plesů a diskoték , a nikdo to neřešil jako teď.
Pavel Maleček
29. června 2023 • 15:07
No nová herecká generace se od té starší liší především tím, že jsou nemyslícími užitečnými idioty neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT+ či eko-klima ohlupováním. Touto ideologií mají mozky vymyté tak, že se to nedá srovnat ani s tím, jak mozky mladým vymývali komunisté.

Pravda ti neměli a-sociální sítě a to co tvrdili bylo velmi průhledně v rozporu s realitou. Jejich dnešní nástupci (neomarx-progres též průhledně směřuje k socialistické totalitě) poučeni jejich neúspěchem na to jdou mnohem fikaněji. Přes dobro a rovnost pro všechny vyhrocují spory mezi sociálně kulturními společenskými skupinami. Čímž rozbíjejí vnitro společenské pomocné vazby, hlavně rodinu a národ. S cílem udělat z jedince jednotlivce plně závislého na direktivě jejich státu.

K dosažení tohoto cíle potřebují zmanipulovat především mladé, kteří bez životních zkušeností snadno skočí na špek dobra a rovnosti pro všechny. Pro mladé herce, kteří budou jejich ideologii šířit kulturou a médii to platí především.