Prostor X

Zpět na článek

Bebjak: Ani pánbůh neví, co se na Slovensku bude dít, politici navozují strach. Česko je odvážnější

3 komentářů

Pavel Maleček
5. července 2023 • 06:28
Čaputová je klasický dodbrotrus, co svými "dobrými úmysly" cestu peklu (Mečiar-Ficovskému) dláždí. Místo aby prezidentování pojala jako moudře uklidňující a spojující, začala do Slováků, už tak rozervaných řáděním Ficovy mafie pumpovat nenávistný neomarx-progres (NP) s jeho multikulti, gender, LGBT či eko-klima třeštěním.

Čímž samozřejmě, s výjimkou pártisícových komunit v centrech velkých měst, dosáhla pravého opaku. Probudila tím temné síly slovenského válečného nacionálního socialismu, tedy nacismu (co se mu kulantně národovectví říká). Čímž nejen Ficovi pomohla zamaskovat jeho mafiánské řádění a jemu, přes jako ochranu národa před tím co Čaputová šíří, získat ztracenou popularitu. Díky čemuž začaly padat i slovenské - Čaputové vlády, protože řada vládních politiků, ve strachu o korýtka, též na vlnu národovectví naskočila.

Což by měl pečlivě analyzovat i "náš" prezident Pavel, který, pod viditelným tlakem svých poradců (tedy ne náš, ale jejich) též na vlnu NP naskočil. Pravda Fialova vláda je zatím probruselsky NP pevná, ale o to víc by jejich společné NP národa ohýbání (nejen istanbulská úmluva, manželství pro všechny či prý bílou majoritou způsobená bída Romů) mohla vyvolat kontra pnutí, které je v parlamentních i prezidentských volbách smete.
Richard Šebesta
28. června 2023 • 10:05
Každému soudnému Slovákovi je líto, že Zuzana Čaputová nebude znovu kandidovat ! Myslím si že pan Bebjak bere svůj názor jako většinový . Zuzana Čaputová podle některých politiků a komentátorů jak na Slovensku tak u nás nezvládla svou roli. Měla společnost spojovat a to se jí hrubě nepovedlo vždyť i vláda která vzešla z voleb v roce 2020 a která měla spolu s ní nastolit na Slovensku pořádek a vrátit lidem pocit právního státu a spravedlnosti se rozpadla ani ne po 3 letech. Sami členové této vlády taky útočili na Čaputovou . Každý kdo vstupuje do politiky by měl vědět do čeho jde. Kdosi kdysi řekl , že politika je špinavá věc. Tudíž každý rozumný člověk počítá s tím že bude muset čelit mnoha lhaním ,podrazům ,útokům na svou osobu .Lady Čaputová to nezvládla, vadí jí útoky a lži na svou osobu ? Tak neměla chodit do politiky.Každý kdo byl na vojně možná zná pořekadlo: VOJNA NENÍ KOJNÁ. Tihle mladí kluci co museli na vojnu si nemohli vybrat a na vojnu museli. Co se týká politiků ti možnost volby mají tedy i madam Čaputová nikdo je do politiky nenutil. Je to její rozhodnutí . Usoudila že na politiku nemá.
Richard Šebesta
28. června 2023 • 12:33
@Richard Šebesta ještě dodám pozdě !