Festival Karlovy Vary

Zpět na článek

Měla jsem poloviční plat než mužský kolega ve vedlejší roli, potvrzuje Patricia Clarkson z Domu z karet

4 komentářů

Pavel Maleček
5. července 2023 • 07:37
Dík za upřímné přiznání - ne o rovnost, ale o moc těmto "vřeštícím samicím" jde. Ostatně jako všem těm dnešním kazatelům dobra a rovnosti s jejich neomarx-progres ideologií. Co přes multikulti, gender, LGBT či eko-klima oblbování destruují demokracii a průhledně směřují k socialistické totalitě.

Však už také lecčehos dosáhly, nejen odsuzování mužů bez důkazů za před 30 lety prý sexuální násilí, když se tehdy o místo v mužově posteli mezi sebou praly, či vůči mužům přeplácení žen za jednotku přínosu odvedené práce. Tedy aspoň na tom vyspělejším Západě.

Měla by si tahle ne hérečka, ale ... však to z ***hošigutetag znáte, přečíst pohádku o rybářově ženě co panovačně chtěla víc a víc až nakonec neměla nic. V reálném životě by to však neodnesly jen ony samy, ale celá společnost.

Proto je v zájmu všech, mužů žen i dětí, těmto krákorajícím věrozvěstkám nových pořádků rázně zavřít zobák.
giorgio287
4. července 2023 • 16:01
Tato neznámá hérečka miliony diváků nepřitáhne. Takže dostane 100x míň než Tom Cruise za štěk. Je úplně blbá, pokud to nechápe.
HellFire99
4. července 2023 • 15:16
Kdy už konečně všichni pochopí, že v showbusinessu se platy odviji od toho, kolik peněz prisype dana osoba do kasičky. Takový Johny Depp třeba dostane zaplaceno mnohem víc než známá herečka, protože do kina naláká víc lidí.
Soňa Benešová
4. července 2023 • 14:59
Bohužel platy neodpovídají práci, ale dravosti. Jak je teď všude plno toho Černického, tak ten tvořil taky hnus. Jak sedí na kole, přidělaném na svaté sochy, blbě spájené dráty, máloco je zajímavé. To píšu po čerstvém zážitku z katedrály Panny Marie ve Florencii.