Komentáře

Zpět na článek

Jak Zeman a Klaus (ne)zničili politiku. Čtvrtstoletí od voleb, které přinesly opoziční smlouvu

1 komentářů

Pavel Maleček
23. června 2023 • 10:25
Chce-li kdokoliv hodnotit "odkaz" dua Klaus Zeman musí začít u jejich angažmá v Prognostickém ústavu. Klaus byl jeho dlouholetým předlistopadovým činovníkem, Zeman do něj na několik měsíců vstoupil až po vít. listopadu. Když se před tím revolučně proslavil svým ke komoušské přestavbě kritickým textem, tehdy "nepochopitelně" zveřejněným v čteném TM.

Prognostický ústav byl zřízen a pak řízen "sovětskými" - ruskými tajnými službami. Prý s cílem vylepšit komoušské hospodaření. V reálu průhledně s cílem zachování a návratu ruského vlivu po tehdy už chytrými tajnými očekávaném rozpadu ruského impéria se západní hranicí v Aši.

Přičemž tou nejdůležitější činností bylo nalezení a vyškolení osob, jejichž morál, spíš amorál tuto činnost umožňoval. Přičemž Klaus byl znám dlouhodobě, Zeman byl nalezen na poslední chvíli a tak byl zviditelněn "nepochopitelným" vydáním "jeho" slavného článku.

Rozkaz z Kremlu zněl jasně - za jako hry na demokracii a cesty na západ, přes dojení státu majetkově a tím mocensky nakrmit postkomoušskou, Rusku vstřícnou galérku. Což spolu s kroky ala oposmlouva občanstvu demokracii tak znechutí, že to samo z většiny zatouží po návratu tvrdé, na východ orientované ruky, co ten demo západní bordel vymete. K finálnímu kroku byl vybrán osvědčený agent Babiš, který za podpory Zemana i Klause měl ČR kormidlo k východní despocii otočit.

A co si budeme povídat, nebýt ruského kiksu ve Vrběticích a předčasného útoku na Ukrajinu, tak už směr Rusko míříme.