Komentáře

Zpět na článek

Extremismus nemá barvu. Brněnští Romové uplatňují kolektivní vinu a jdou na ruku ultrapravici

13 komentářů

Miloslava Dušková
16. června 2023 • 14:31
Máte rádi sázení na sport a chcete získat lepší výsledky? Představujeme vám naši sázkovou kancelář https://hdmun.org/ , která nabízí nejen vysoké koeficienty, ale také snadné a rychlé sázení. Stačí se registrovat, vsadit a vyhlížet výsledky. Začněte sázet ještě dnes!
hulin never die
16. června 2023 • 12:02
bucherte, šebesta se ti vyloženě tlemí do ksichtu a všimni si, že tahle tvoje přiblblá politika nikoho z nás už nebaví. prozápadní inteligenci jsi odtud vyhodil a zbyly ti tu jen ruské tupé onuce. bucherte, tohle je REFLEX, nic pro blby. vzpamatuj se. ty hádky stály za vyližpr.del, ale tohle je jedna nekonečná ubíjející nuda.
giorgio287
16. června 2023 • 08:09
Kdyby Cikánům nebylo umožněno parazitovat a museli makat jako všichni ostatní, na protesty by neměli čas.

Howgh!
hulin never die
16. června 2023 • 11:36
@giorgio287 dob.ytku, když jsi na sra.čky, nechoď blít sem
giorgio287
16. června 2023 • 14:29
@hulin never die
Typická reakce nemyslícího bezmozka - když nejsou argumenty, použijí se sprosťárny. Asi to bude parazit, přisátý na sociální dávky - daně nás, slušných lidí.
hulin never die
16. června 2023 • 16:52
@giorgio287 vypadám na to, že tu chodím diskutovat s proruskou šmírou? chceš ještě naložit?
hulin never die
16. června 2023 • 08:04
Proxy válka s Ukrajinci ze žárlivosti - tentokrát v lokálním měřítku.
Richard Šebesta
16. června 2023 • 07:34
Oni se budou vždy cítit utlačovaní a diskriminování ač je pravda jiná. Mají plno výhod a na jiném webu někdo krásně odhalil ono veřejné tajemství o sociálních dávkách. Mívají více děti a pak mají tolik peněz že nemusí ani pracovat. No a konkrétně tento případ ? Jeli busem byli hluční a mysleli si že si můžou dovolit vše. Ukrajinec se ozval zřejmě po právu a pak venku ho ihned napadli a shodili na zem. Protože byli dva nebo tři bylo jich prostě víc tak on vytáhl nůž a zaútočil. Bude to u soudu velmi zajímavé neznám úplně přesně detaily ale za jistých podmínek by se mohlo jednat o nutnou obranu.Bude záležet na obhájci a svědcích a i když to jako NO nebude vyhodnoceno bude mít Ukrajinec šanci dostat nižší trest. To bude pak v Brně mela nebot romové to nebudou akceptovat vo tom žádná ! A Ukrajinci budou na tapetě hlavně v Brně hodně dlouho. Na závěr si neodpustím poznámku na adresu ministra vnitra Rakušana . Jeho tvrzení o tom že za vyvoláváním napětí v Brně a uplatňováním kolektivní viny
a celkově v celé společnosti stojí ruská propaganda už hraničí u něho s nemoci. Až bude mít třeba jednou zácpu možná že za to můžou proruské síly a ruská propaganda ne ?
hulin never die
16. června 2023 • 11:33
@Richard Šebesta retar.de, za tím stojí ruská propaganda jako víno. nemáš ponětí o ničem a pořád máš nutkání to ukazovat. přestaň už mě kur.va s.rát ty voc.asi, rusky p.rasopse.
giorgio287
16. června 2023 • 14:31
@hulin never die
Jistě. Když se v Brně servou Cikáni a Ukrajinci, může za to Putin.

Jdi se léčit do blázince!
Pavel Maleček
16. června 2023 • 05:46
Už už jsem skoro spad ze židle z toho, že redakce Reflexu našla odvahu vyslovit pravdu o podstatě "romského problému", přesněji problému 3/4 romské populace. Viz souvětí - "Shodnout se ale musíme na tom, že za neblahou životní situaci některých Romů nemohou Ukrajinci, podobně jako se tady už roky snažíme shodnout na tom, že za neblahou životní situaci některých Čechů nemohou Romové".

Ale nespadl jsem, protože Reflex nenašel odvahu k třetí větě ... že za neblahou životní situaci většiny Romů (optimisticky 3/4) nemůžou Češi - bílá majorita, ale Romové sami. Věta, bez níž k zlepšení života romské majority nikdy nedojde.

A tak je nepřekvapivé i to, že Reflex dál označuje nenávistnou (nejen rasově) bílou mentální (proto z většiny i ekonomickou) spodinu za pravici či dokonce extrémní pravici. Když se průhledně jedná o levičáky. Přesněji nacionální socialisty, tedy nacisty. To proto, že v jejich představách je stát především silovou - direktivní institucí, s max. přerozdělovací povinností. Což je ukázková definice socialistické totality.

Čímž Reflex pokračuje v už od války fikaném socialistickém maskováním, v kterém nacismus a fašismus (spolu s komunismem) pukavce ze socialistického hnízda, vydávají za pravicové. To aby zamaskovali, že socialismus ve své podstatě totalitním směrem je. Který přes maskování se formální demokracií, jak nás historie učí, díky své direktivně přerozdělovací podstatě, zákonitě skončí v zmaru, bídě, teroru a nakonec krvavém konfliktu. Ostatně jak nám aktuálně západní neosocialismus s jeho neomarx-progres ideologií a jejím multikulti, gender, LGBT+ či eko-klima oblbováním předvádí.
Pavlína Klimešová
15. června 2023 • 17:41
Souhlasím s komentářem č. 1, Romové se cítí opomíjení? Proč bojkotují volby, tam by mohli zaujímat svoje postoje a kritiku společnosti. Asi jim tento stav vyhovuje. Většinpou žijí z dávek, které tato společnost štědře poskytuje, nemají důvod si stěžovat.
Tomáš Kostelecký
15. června 2023 • 15:32
Měli by se zamyslet nad tím, proč jich má každý plné zuby a né pořád žvanit o rasizmu a diskriminaci.