Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: O všem vedeme ideové války, protože módní je nesouhlasit. Tím si dláždíme cestu do pekel

6 komentářů

Pavel Maleček
9. června 2023 • 10:06
Většina toho nad čím Buchert upí, je způsobena tím, že levicoví-socialističtí intelektuálové, prahnoucí po moci nad západní demokratickou společností, když po válce zjistili, že jim, jimi očekávaná třídní rudá revoluce k moci nepomůže, vsadili na fikanou, pomalu dávkovanou, pro demokracii smrtelnou lež.

Že prý ta obyčejná demokracie je všemožným útiskem a zneužíváním menšin prolezlá a tudíž je nutné ji přes liberalizaci, tedy rovnost a dobro pro všechny vylepšit. To včetně rozvrácení institutu rodiny a národa, které prý též semeništěm všemožného zla a nerovnosti jsou. A k tomu jim svou svépomocnou podstatou brání v rozložení společnosti na jedince plně odkázané na jejich dobrotivě přerozdělující, ve skutečnosti totalitní stát.

Z čehož vzniklo ono dnešní neomarx-progres třeštění s jeho multikulti, gender, LGBT+ či eko-klima oblbováním. Jasně směřující přes destrukci demokracie k socialistické totalitě fašistického typu, protože s vládou socialistů, velkokapitálu a kazatelů jediné přípustné pravdy.

Což zákonitě (zákon akce a reakce) vyvolalo nástup despotických jedinců oblbujících masu opačným tvrzením. Že tato neomarx-progres ideologie společnost rozvrátí a je možné ji čelit jen co nejsilnějším národním a rodinným (či náboženským) sepětím. No a v střetu těchto dvou iracionálních ideologií se teď meleme. Doufejme, že ne do podoby krvavé haše.
Saša Krach
8. června 2023 • 13:00
Mnoho lidí problematice kauze šetření nerozumí...a to i mnoho poslanců nerozumí....komu věřit...nestranným odborníkům...a tam je spíše odpor k balíčkům.
Richard Šebesta
8. června 2023 • 09:22
Pan Buchert má pravdu pokud jde o diskusi Fialy a Bureše-Babiše. Bylo to utrpení . Jeden můj známý to vyjádřil lakonicky Bureš nebo Fiala oba Jeden za 18 druhý za 20. On to teda řekl jinak (vulgárně) ale to zde citovat nebudu ale smysl je stejný.
giorgio287
8. června 2023 • 10:10
@Richard Šebesta

Bureš "jen" lhal, podváděl a krad´ . To říšský protektor Reinhard Fiala úspěšně likviduje lidi a firmy v celém protektorátu.

Jde jen o to, jak dlouho si to ještě národ nechá líbit.
Richard Šebesta
8. června 2023 • 12:18
@giorgio287 Podle mne to ve finále vyjde na stejno ! Oba jsou minusoví !
giorgio287
8. června 2023 • 12:28
@Richard Šebesta
Souhlasím s tím, že oba tito zmetci jsou mínusoví. Nicméně Fiala je mnohem nebezpečnější - do bruselské a americké řiti zanořený fanatický ekokomunista likviduje naše hospodářství a národ s nasazením Reinharda Heydricha. Jeho hitlerovští páníčci musí mít radost - Posselt možná štěstím zhubne!