Komentáře

Zpět na článek

Sex s JXD? Nestojí za nic! Čtěte svědectví čtenářky Reflexu

104 komentářů

poool
1. srpna 2011 • 15:45
tak snad nebudu za odmrštěného, ale proč myslíte, že je vaše žena hezká ? Není žádná hrůza, ale nic zvláštního to není.
filiprx
1. srpna 2011 • 14:58
a tady se sejde V.I.P. klub To by snad někdo mohl vysvětlit, co tím článkem chtěl JXD říci !?
avina
28. července 2011 • 21:03
P.Wolfová má ještě občasný sex s Johnem/když už nepotřebuje protexi v práci,tak asi ne-někdo jiný je v pořadníku.../?!
avina
28. července 2011 • 20:58
Pan Doležal je odpudivý ,vzhledem-proto nečtu...
mixer
27. července 2011 • 14:34
sice JXD dle mě poklesl co se týče aktuálnosti a "hrubohmotné reálnosti" svých příspěvků, ale aktuálnost a výstižnost si dle mě ponechal.. Toto hezky ilustruje úroveň naprosté většiny žen, nejvíce pak těch co tohle popírají Ano, ať žije rovnoprávnost, muž musí být srovnán s odmítnutím (s desítkami odmítnutí), se stárnutím a navíc nadělat prachy pro děcko a paničku, zato žena má na všechno právo a ještě k tomu si může stěžovat i na to, co je přirozené a nikdo proti tomu nic nenadělá Bravo, asi jsu pálit trenýrky, nebo nevím
mamutka
27. července 2011 • 11:28
Pane Doležale, předesílám, že jsme se nikdy nepotkali, jsem Vaše vrstevnice a musím říci, že se mi Vy, ani valná většina pánů kolem padesátky také nelíbí. Takový neopelichaný třicátník, to je jiná káva! Dále musím podotknout, že úroveň Vaší tvorby v poslední době upadla pod hranici snesitelnosti. Horší je snad už je Berwid-Buqouy.
tritecky
27. července 2011 • 07:46
než přestat kupovat, přestat navštěvovat a doufat, že klesající prodej přinutí vedení ke změně? prodej neklesá - údajně stoupá, proč, to mi jasné není, přístupy po spojení s Bleskem taky prudce vylétly nahoru (stačí dát někam upozornění na fotky nahých ženských a statistiky hned vypadají líbezněji). Tak co dělat? Já své peníze momentálně věnuju National Geographic a Scientific American. Nic víc dělat nemohu.
strassidlo
27. července 2011 • 10:56
Potíž je v tom, že časák ani tak nežije ze "zisků od čtenářů ", ale spíše z příjmu od zadavatelů reklamy. Proto je Reflexu úplně u zadele, jestli to tu někdo čte, jde hlavně o to mít co nejvyšší náklad a co nejvíc klikanců na onlajnu -zda jsou od blbů, kteří něpřečetli ani řádek, ale přišli se podívat na nahotinky nebo od skutečného čtenáře proto není důležité. Navíc čtenář je náročná, neuspokojitelná potvora, zatímco blb, kterej kliká na akty se loví snadno.
yannek
26. července 2011 • 20:39
Zdravim vsechny stare tvare s puvodnimi ci novymi nicky, zdravim i nove tvare, nezdravim zlodeje nicku a sprostaky, kterych se tu za posledni roky potlouka cim dal vic.
Asi jako jedna z mala si platim pristup do placene zony, protoze je to pro me jediny zpusob, jak se dostat k tistene verzi RX. Ac jsem se z poustniho skleneneho zamku presunula na jih Evropy (Dongio, na to pivo uz teda fakt nezajdeme), tak se stale nedostanu k tistene verzi. Mylne bylo doufat, ze clanky v online verzi budou diky zpoplatneni take publikovany celistve, bez chybejicich odstavcu, bez zmatene vlozenych slov ci vet z reklam, ktere se vyskytuji na stejne strance, jako text v tistene verzi. Proste, ackoli zpoplatneno, o online verzi tisteneho RX se nikdo nestara, coz mi prijde naprosto nehorazne a od redakce -mirne receno- sproste!
Celkovy upadek tohoto periodika se da vsak jasne sledovat i na kvalite publikovanych clanku, stejne jako vetsina z vas, nestiham zasnout, jak se z RX stava platforma pro JXD a jeho zenu. Uroven rozhovoru vedenych pani PW, ci jejich novych blogu, je cim dal tim otresnejsi. Ono by se dalo pokracovat s timhle vyctem pekne dlouho, ale ted jsem si vsimla, ze to tu pocita znaky (coz je asi jediny pozitivni vydobytek tohoto formatu diskuse, alespon uz nemusime cist nekonecne prispevky te, jejiz jmeno se nerika) a chci se jeste povenovat kritice formatu (v marne a jiste i mylne nadeji, ze si toho nekdo odpovedny vsimne).
V minulosti jsme si stezovali na kradeze nicku, evidentne se s tim v nove verzi neudelalo vubec nic. Resila se neprehlednost stromu prispevku, kdy se 35. odpoved pod prispevkem rozlozila na vertikalne serazene znaky; ptam se, cemu se pomohlo publikovanim 10 prispevku na stranku? To aby se ty diskuse uz vubec nedaly sledovat? Takze volam se Sandym - chci zpatky taky stary format diskuse (krom vseho ostatniho, co uz tu vyjmenoval on).
Se slunecnym pozdravem Yannek (AKA JanaR)
placirkabodlo
26. července 2011 • 22:58
takze tady volas po puci. to je na prokuratora, uz si pro tebe jedou. reflex si rovracet nedame!