Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Máváme ruskými vlajkami a neumíme se poučit. Jsme jako ovce, které se o večeři radí s vlky!

6 komentářů

Pavel Maleček
13. června 2023 • 06:40
Má pravdu Mertlík. Ta komoušská měnová reforma, byla provedena i za účelem likvidace posledních zbytků občanstva schopného živit se samo, tj. bez "pomoci", v reálu kontroly a diktátu státu.

Ovšem pak by měl měl Mertlík vysvětlit i to, jaký je rozdíl mezi tehdejší komoušskou jednorázovou devalvací měny a současnou "demokratickou" inflací, která občanstvo do rukou dnešních mocipánů (korporátu prý liberál demokratických, ve skutečnosti socialistických politiků a velkokapitálu) neuvrhne ze dne na den, ale jaksi rozloženě v údobí několika let. Tedy metodou "pomalu se vařící žáby".

Ono totiž celý ten kovid-inflačně-klimaticky globál malér až moc smrdí tím, že jde o řízený proces, jehož hlavním cílem je přesunout majetky a svobody běžných občanů do rukou politicko-byznysových "elit". A tak nastolit režim ala Čína, kde ta otravná demokracie "elitám" nebrání v max. kumulaci moci a majetků. A stamilionům polootroků se pohodlně vládne.
hulin never die
2. června 2023 • 23:57
.....
Richard Šebesta
2. června 2023 • 21:31
Komunisté byli dobytek slušně řečeno ale to že zde byli i 30 let po převratu ve sněmovně a otravovali život nám ostatním je především chyba nových polistopadových mocipánů. ( Havel a spol) .Ti je odmítli zakázat jak autor píše pod heslem nejsme jako oni a možná si naivně mysleli že se soudruzi zdiskreditují sami. Známý je přece Zemanův výrok : je zbytečné komunisty zakazovat oni se sami znemožní a lidé je nebudou volit. Jak hluboce se Zeman mýlil a to nejen v tom je zřejmé. Ovšem autor se plete v tom že mnoho lidí chce ukončení války na Ukrajině a nemají s komunisty nic společného. Jinak komouši jsou zatím a doufejme navždy mimo hru. Loni a předloni jim nic nevyšlo vypadli ze sněmovny a jejich soudruh Skála nezískal potřebný počet hlasů k volbě presidenta. Snaží se dnes jen zneužít situace a nespokojenosti lidí s politikou Fialovy vlády. Ta dělá plno kravin a v podstatě skoro vše špatně a trochu jim nahrává. Vždyť bývalý odeesácký ministr financi Tlustý nenechává na této koaliční vládě tvořenou převážně členy ODS nit suchou a to není sám z bývalých politiků.
tempter
2. června 2023 • 23:09
@Richard Šebesta Cyrdo, ty jsi přesně ten blb, o kterém pan Mertlík píše.
Richard Šebesta
3. června 2023 • 09:50
@tempter No a ty jsi PRIMITIV který krom nadávání neumí nic jiného třeba nějak oponovat ! Mimochodem kde jsi byl dlouho jsem o tobě neslyšel. Tvé kecy " mi tu chyběly " !
Asatin
2. června 2023 • 18:32
Komunista z lidskou tvari,to byl vzdy dobrej ftip a za tim se skryvala bezcharakterni svine,bezohledne vrazdila a kradla kde mohla.Ta neduslednost ,zakazat komunisty a zakaz do vsech verejnych funkci,to je nase tragedie.