Archív

Zpět na článek

Britská zpěvačka Amy Winehouse byla nalezena mrtvá

7 komentářů

Jarabak
24. července 2011 • 19:16
Tak, teď ještě gagu
matousz
24. července 2011 • 17:30
Pane autore,
jazyková kvalita vašeho článku je naprosto tristní. To, že jste půlku zkopíroval z jiných zpravodajských serverů, je zcela jasné, když si dovolíte kopírovat celé odstavce. V případě ale, že je některá z vět v článku vaše vlastní, je v ní hrubka nebo překlep. Článek byl již od rána několikrát opravován a stále v něm jsou chyby. Navíc udělat překlep rovnou v nadpise, to už si snad děláte srandu!
Když už tedy něco napíšete, laskavě si to po sobě přečtěte.
vinosamotarovo
24. července 2011 • 12:22
Vím, že je to čiré rýpalství, první polovinu článku jsme přečetla se zájmem, ale jakmile jsem spatřila slovo "závyslá", veškeré souvislosti vět následujících, mi unikly. Tak milý autore, sdělím ti možná překvapivou věc, ale slovo závislost není mezi slovy vyjmenovanými, nedegraduj tento časopis, mezi bulvární deníky, kde je tento terorismus páchaný na českém jazyce zcela běžný.
ultimathule
24. července 2011 • 15:48
Kolář je pologramotný, to je fakt. "Litrama alkoholu" je taky perla. Jen bych Vás jemně upozornil, že ve Vašem příspěvku mezi slovy "následujících, mi unikly" a "tento časopis, mezi bulvární deníky" nemají ty čárky co dělat. Děkuji za pozornost.
sendyman
25. července 2011 • 07:58
"Litrama alkoholu" je fakt síla. Eštěže sem ten článek nečetl hned zkraje, nevopravenej. Když to čtu v diskusi, tak by se mnou fakt asi seklo! Chybu může udělat každej, i když by se to u "profíka" (? ), zvlášť v takovýmhle plátku, stávat nemělo. Ale pokud po upozornění několik chyb opravil a todle tam nechal, ve svatým přesvědčení, že je to tak správně, tak to je teda řádnej dement...
ivanb
25. července 2011 • 14:06
A pak, že na RX není legrace!!!
vonrammstein
26. července 2011 • 00:20
Jawohl, Kolář JE dement. Nepochopím do smrti smrťoucí, proč sem to jelito pouští. Leda by fotřík sponzoroval. Jinak si to vysvětlit neumím. Já vím, že to čtete, Kolářu. Zkuste se postavit realitě a hybaj na základku. Si představte, Sendymane, že maj na RX v tiráži uvedený hnedka dvě korektorky. Copa asi dělaj??