Rozhovory

Zpět na článek

Doktor Čížek o selhání vědy i politiky za covidu: Největší obětí jsou děti, nemohly se bránit

4 komentářů

Jiří Kobližka
24. května 2023 • 13:13
Velmi zajímavý a poučný rozhovor. Pane Stoniši díky a jen tak dál a houšť.
Soňa Benešová
23. května 2023 • 13:42
Covid je naopak příkladem, jak se lidstvo dokáže vzchopit, když teče do bot. Během roku byly vyvinuty vakcíny, které ze smrtelné choroby udělaly rýmu. Podobně dříve nepředstavitelné odstřihnutí Evropy od ruského plynu proběhlo během půl roku. Druhá věc jsou Babišovy chaotické kroky, které poškidily ekonomiku ČR, nákupy čínských náhubků a spol. Nicméně si nepamatuju, že by Reflex v té době nějak Babišovy kroky pranýřoval.
krist30996
21. května 2023 • 15:16
Blahopřeji, že jste toto uveřejnil, protože se neoprávněně vymrhala polovina
finančních prostředků a lidé jsou z toho teď jsou ve finanční nouzi a krizi.
Je to velmi dlouhé psaní, kdy to této problematiky kecali lidé, kteří z toho měli profit a sami se v tom nevyznali. To, že si udělali odbornou ostudu to tak nevadí, jako to, že stát na to jenom doplatil,. Při trošku rozumu se mohly ty finanční prostředky ušetřit, aby nebyla tak drsná současná reforma.
K. Koubek.
Soňa Benešová
23. května 2023 • 15:43
@krist30996 Když se ty věci děly, tak Reflex psal články o 50 pohlavích v USA a podobné blbosti. Později se postavil na stranu antivaxerů, to bylo v době, kdy se už mohlo očkovat, už byla vakcína. A že by Reflex pranýřoval lockdown, když byl, zavřené školy, nákupy z Číny, lití peněz kdekomu, to si nějak nevybavuju. Reflex s oblibou přichází s křížkem po funuse.