Komentáře

Zpět na článek

Věci veřejné prosadily něco, pro co pak samy nehlasovaly

7 komentářů

Jarabak
22. července 2011 • 11:31
Jak jste správně "vypočítal", ODS nevolí jen bohatí. Volí ji prostě pravičáci. To ovšem pro vygumovaného populistu jóna je absolutně nepochopitelný pojem. A tak klidně může kálit svoje výroky o bohatcích a bohatém elektorátu. Nebo to možná dělá na radu "poradců", sice neví proč, ale on mu to poradili, protože ví, že tupci, volíácí levici, si nikdy nespočítají jedna a jedna, čili se klidně nechají takovým nesmyslem nakrmit. Navíc, i pokud jde o některé ty bohaté, co volí ods (opravdu bohatí totiž zdaleka nevolí ods, všimněte si, kolik multimilionářů je v čssd a volí čssd, bohatí totiž chtějí držet své pozice, kdežto ods je stranou, která dává šanci prosadit se komukoliv, což se některým bohatým nehodí), čili pokud jde o těch pár bohatých, co volí ods, tak i zde jón neumí počítat a nechápe matematiku základní školy, že např.15 procent z 10 tisíc je méně, než 15 procent z milionu. On vidí jen to číslo 15 a myslí si, že je to stále tatáž suma. Prostě hovado, ideální kandidát pro voliče levice.
kokoska007
22. července 2011 • 14:14
ODS dává šanci prosadit se komukoliv? nic ve zlém, ale ODS v ČR pod taktovkou takových jedinců jako je pan primátor Bééém, Vypečený Řebíček a pandur Barták a mnozí další zatím ukázala že každý má šanci krást a obohacovat se na státní útraty, ale ne každý má na to žaludek, čímž nechci říkat že v jiných partajích by se to nedělo, ale vy mluvíte z udělání o ODS
okuk
23. července 2011 • 09:28
Přijde na to, jak rychle se kdo chce prosadit. Například Ráth se očividně nemohl v ODS prosadit tak rychle jak si představoval a tak se raději šel prosadit do ČSSD.
betanovakova
22. července 2011 • 10:46
Ale zřejmě jste si spletl slova elktorát a lektorát. Ale to se stane, mě v mém věku pamět už také vynechává.
aznom
22. července 2011 • 23:11
Pan Doležal také není politoložka ! Ale to se stane ve vašem věku!
betanovakova
26. července 2011 • 15:41
Ale vždyť to píšu. Stojíte si snad na vedení?!
okuk
23. července 2011 • 09:32
Hlavně, že "mě, v mém věku". Už tak stará, že si ani češtinu nepamatuje?