Komentáře

Zpět na článek

Vojtěch Filip: Zavřete nás, my komunisti jsme pořád stejní lotři!

23 komentářů

vjordan
27. července 2011 • 09:30
Dobrý den,
Jsem členem KSČM, mám 39 let a mám dva kluky 11 roků a 8 měsíců. Jsem proti korupci a pravicové vládě. Píšete, že mě chcete pověsit. Nikomu jsem nikdy neublížil. Komunisté si tím už prošli a jsem rád že to mají za sebou. Je mi vás pro vaší nenávist líto...
Krásný den
sedlakjura
28. července 2011 • 21:30
Dobrý den. Nemyslím, že by bylo nutno věšet všechny komunisty. Ty naivní hlupáčky, co nepochopili zrůdnost této ideologie je možno maximálně politovat. Soudit a odsoudit k tvrdým trestům se měli všichni ti funkcionáři, kteří nechali střílet nevinné lidi prchající přes zadrátované hranice. Ty, kteří se dopouštěli justičních vražd, ty, kteří se dopustili velezrady a pozvali do země cizí armády, velitele komunistického gestapa - STB - kteří se nemilosrdně podíleli na likvidaci a mučení svých spoluobčanů a našlo by se jich daleko víc, samozřejmě. Není tu prostor vyjmenovávat všechny ty komunistické zločiny. Tak, jako v Německu odsoudili nacisty. To, že komunisté jsou horší než nacisté, dokazujete i vy. Němečtí, zmanipulovaní občané se dvacet let po pádu nacismu většinou alespoň trochu styděli. Vy se svým členstvím v této zločinecké organizaci ještě chlubíte. Z takových lidí je mi na zvracení, pane komunisto.
sedlakjura
25. července 2011 • 14:38
jak mám rozumět té anketní otázce? Komunisté jsou dnes, samozřejmě, v pohodě. Vědí, že nejenže nebudou viset na lucernách, ba ani sedět v chládku, mají spíš, při standartním počtu hlupáků na levé straně politického spektra, poměrně slušnou šanci sedět v zastupitelstvech obcí, či dokonce v parlamentních lavicích.
Jinak je to, samozřejmě, stále stejná sebranka a nechápu, jak může při platnosti zákona o zločinnosti komunistického režimu, stále existovat.
okuk
25. července 2011 • 13:41
Pouze nemáte, bohudíky, už tu moc, abyste nám to denně dokazovali.
jaaan
24. července 2011 • 12:18
prober se, Čína to tu a nejen tu koupí a nějaká KSČM je zcela nezajímavá, stršit komoušema a Ruskem je směšný
panna
23. července 2011 • 10:08
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
alfy
23. července 2011 • 08:47
Nevím, ale jestli má být v parlamentu nějaká strana mají rozhodnout voliči, a nikdo jiný. Takhle to začne komunistama, jak je vidět ze zdejší diskuze pokračovat by se mělo nejspíš mělo socanama a pak dalšíma , kdo by nebyl jediným a pravým demokratům po chuti. A pak třeba zakázat myslet...a chodit volit ODS a třeba TOP manifestačně. Souhlasím s předcházejícím názorem, že ti největší gauneři a komunističtí šíbři, kteří nás tu nejvíc trápili a okradli už jsou dávno od nich pryč, v jiných stranách a jsou z nich nejpravicovější podnikatelé a lobisté a mají největší hrůzu z toho , aby se komunisti třeba nevrátili. Tam zbyli asi opravdu jen stárnoucí zarputilci a strana je určena k pomalému zániku přirozenou cestou. Celý ten humbuk má odvést pozornost od jiných problémů a zlodějin, které jsou v tomhle státě na denním pořádku, ať se to týká zdra­votnic­tví,do­pravy , restitucí a arbitráží. Jak je vidět, ochotných pomocníků se najde vždycky dost. Pan autor článku si v nejmenším nezadá co se obsahu i použité frazeologie týče s kovaným svazáckým redaktorem padesátých let. Má asi z čeho čerpat, kdo ví zda jeho rodiče nebyli také kovanými bolševiky a on si takto léčí svůj mindrák. Že takoví lidé jsou není třeba zdůrazňovat (např. poslední komunistický ministr zahraničí Johanes- dnes předseda představenstva Škody, jeho syn Vladimír - tajemník ÚV SSM ,druhý po Mohoritovi, dnes významný lobista, člen dozorčích rad atd, u něhož na jachtě v Toskánsku se scházejí a radí politici a podnikatelé, kteří skutečně hýbou tímto státem - to že se tam nechal Topolánek a spol. nachytat bylo jen nemilým zádrhelem). Takovým lidem se hodí, aby se mluvilo o komunistech jak je zakázat, nebo vlastně jenom pozastavit, a oni aby měli klid na své dílo...
okuk
25. července 2011 • 13:44
Myslel jste si to taky, když zakazovali tu Dělnickou stranu?
sendyman
23. července 2011 • 06:53
dávám . Ale, i když to píšu nerad, KSČM bych nerušil. V podstatě je to strana neškodných pomatenců - ti opravdoví šíbři už jsou dávno převlečení do jiných kabátů a je jimi prolezlý celý vládnoucí aparát. Zrušením KSČM by došlo k okamžitému přelivu jejich hlasů přímo do ČSSD, a v tom vidím daleko větší nebezpečí. Oni ty příští volby vyhrajou nejspíš stejně, ale proč jim dávat ještě větší sílu? Takhle jsou ty hlasy alespoň trochu roztříštěné.
Ale těch 27% hlasů TADY, na RX, mě přímo děsí...
cernysvetlo
22. července 2011 • 20:39
V životě bych nevěřil, že budu někdy souhlasit s komunistou Filipem a je to tady. Škoda, že to soudruh myslel ironicky, já tedy ne. Jsou pořád stejní, stačí shlédnout pár minut z jejich seancí a je vymalováno!