Archív

Zpět na článek

Petra Paroubková: Jyrka je taky trochu prokletý básník

10 komentářů

panna
20. července 2011 • 10:23
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
kokoska007
19. července 2011 • 09:42
Českou republiku ovládají kmotři, lobbisté a mafiáni, bez ohledu na politické spektrum, které je zrovna u moci, co byste chtěl proboha ve státě, kde ve vládě sedí nedouci, a to už po několik volebních období bez ohledu na politickou příslušnost, které ovládají jejich náměstci, kamarádi, kmotři, lobbisté a sponzoři? RYBA SMRDÍ OD HLAVY
rokle
18. července 2011 • 11:21
Je krásné, když žena miluje muže, láska je nekritická, ani nemohu říct, ať nás s tím neobtěžují, jelikož když se mi to nelíbí, tak to nemusím vnímat. Jen je smutné, ne, to není správné, je to zarážející, že takový člověk byl představitelem našeho národa. Holt mi nějak zůstává v hlavě myšlenka, kdo nám vlastně vládne - Kočkovi, Janoušek a jim podobní, kteří si nastrčí takové debily, jako je Gross, Paroubek a další? Takže i když je mi Paroubek k smíchu a lituji ho, nakonec se moc nebavím, při představě, co takový člověk dokáže napáchat, když se mu dá moc - a zdá se mi , že je to u nás stále dokola.
ivanb
18. července 2011 • 13:16
Ještě si připočtěte televizní Janečkovic holotu, několik odborářských milicionářů a on ten výsledek je čím dál smutnější. Národ - nenárod, vládne nám taková pakáž, kterou jsme si zvolili a dokud ji nevykopem, tak si můžeme stěžovat leda sami na sebe anebo brečet v Reflexu!
212809
18. července 2011 • 09:41
podívejte se na mé boty,“ říká skromně expremiér. „Lidé si mě stále pamatují jako toho nejlepšího ve svém oboru, dodnes denně dostávám desítky dopisů, spoustu z nich od velmi mladých dívek........"
Proboha, ten člověk ztratil poslední zbytky soudnosti (jestli kdy nějakou měl) a navíc svými výroky stále dokazuje, jak opravdu myslel na "obyčejné lidi" a jak jimi pohrdá. Měl by navštívit nějakého nadstandartního psychiatra, ale obávám se, že na takéhovéhoto cvoka je každá věda krátká. A jeho žena? Raději se nebudu vyjadřovat.
trent
18. července 2011 • 13:54
To myslíte vážně?
cernysvetlo
18. července 2011 • 18:19
A vy?
cernysvetlo
18. července 2011 • 18:24
Nenapsal bych to líp!
sendyman
18. července 2011 • 23:57
Ješiš, nevyšilujte!
Skoro bych se vsadil, že to, co citujete, a co Vás tak rozohnilo, Paroubeček nikdy neřekl!
Je to jasná a vtipná parafráze na "botičky od Diora" a "kdo z vás to má?".
Kristepane, vždyť je to Holec a PERPlex! Je pondělí!
fran
18. července 2011 • 09:24
Pane Holče, opět jste mě rozesmál i když tentokrát fakt nevím, co je skutečnost a co mystifikace. Navrhuji abyste vystoupit v televizním silvestru, jako specialista na Jyrku. Národ by se jistě umlátil smíchy, pokud by vás dřív neumlátili, Paroubkovi kamarádi ze Severu. Přesto díky.