Komentáře

Zpět na článek

Bátorův vliv na ministerstvu roste. Ten chlap prostě umí úplně všechno

10 komentářů

jirixrasista
14. července 2011 • 14:15
Vynikající zpráva!

Jak vidno, pan president měl dobrý nos, když pana Bátoru doporučil, jinak by pan ministr Dobeš jistě Bátoru nepovýšil! Je to skvělé a mám z toho radost!

Teď je důležité, aby harmonie mezi Hradem a ministerstvem dále vzkvétala. Vlastenecké síly zase postoupily dále a vliv Pravdy a Lásky byl umenšen. Panu Bátorovi přeji hodně sil, pevné zdraví, příjemnou a zajímavou práci, a pochopitelně - dobrý plat. Ať nejsme v Evropě za ostudu, že si neumíme vážit svých odborníků!
wood
14. července 2011 • 00:46
tak proč jej musíme platit z našich daní?Tento člověk si není schopen najít práci,která by jej uživila v soukromém sektoru?Je to typický příživník veřejných rozpočtů,který se konečně dostal ke korytu.A ještě má požehnání Hradu.Prostě hnus.Jaké má tento člověk vzdělání?Jaké jsou výsledky předchozí práce?Proč pro něj musí být nalezeno místo ve státní správě?.Kde jsou všichni investigativní novináři,kteří by nám měli objasnit odpovědi na na tyto otázky?
ultimathule
14. července 2011 • 01:45
Tři vysoké školy, pokud vím. O kolik větší vzdělání podle Vás potřebuje člověk na to, aby mohl dělat státního úředníka?
placirkabodlo
14. července 2011 • 09:12
idealni je vysoka nacisticka a hlavne to myslet uprimne. a batora letos bude strihat pasku v kazachstanu - ve svem rodisti - pri startu kazdorocniho zidobrani. je to proste buh - urednicky ideal a vzor.
ach, deti ho budou milovat i kdyby nechtely.
bohatypodnikatel
14. července 2011 • 10:54
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
ultimathule
13. července 2011 • 23:26
Polopravdy, útržky informací vytržené z kontextu, domněnky, demagogie. Mizerný článek.
langin
13. července 2011 • 22:01
Krirtika zaměstnání takového člověka je OK, ale proč vkládáte tu část o vyšetřování? Když budu chtít, podám na Vás trestní oznámení kvůli znásilnění. Bude se pak o Vás psát v každém článku - to je ten, co byl vyšetřován kvůli znásilnění? Buď byl odsouzen za nějaké finanční machinace a to znamená, že mu byly prokázány. Pokud mu nic prokázáno nebylo (z článku nevyplývá, že bylo), je prasárna něco takového jen tak mimoděk připomínat. Pro úplnost uvádím, že ten pán z ministerstva je mi silně nesympatický.
okuk
13. července 2011 • 17:40
A Bátora? Zřejmě to nebude žádný hlupák. Proč by nemohl dělat poradce? Myslím, že na těchto místech by se našli různí budižkničemové.
von.rammstein
13. července 2011 • 17:58
to je pravda.
ultimathule
13. července 2011 • 23:23
Ty jseš k.okot.