Život a styl

Zpět na článek

Utekl mi s kosmetičkou - a to mám dvě vysoké školy!

19 komentářů

pek76
18. července 2011 • 09:23
jasně, vztah se rozpadl kvůli neaplikaci maku-upu nebude to spíš proto, že usoudil, že je mu s jinou, s tím póvlem, pche kosmetička, líp ? taková drzost ! kdyby žili za velkou louží, hnala by ho k soudu, protože si dovolil opustit přehnaně sebevědomou, pěstěnou a považte, navíc inteligentní ženu ? taková neomalenost, doživotí, DO.ŽI.VO.TÍ !! to myslíte jako do konce života ?
mala.ziri
18. července 2011 • 08:26
"Pokud jste tak hezká a inteligentní, měla jste to využít zhruba tak do třiadvaceti a vdát se. Pak mít v rychlém sledu dvě děti a vrhnout se až potom do toho, co vás baví. "

Ono není moc vrstevníků, kteří by v tomto věku chtěli zakládat rodiny...
kokoska007
14. července 2011 • 11:10
Milá dámo, obávám se, že váš partner kašle na počet vašich vysokých škol. Hledá ženu se kterou mu bude dobře, už z toho, jak s eoháníte svými studii budete zřejmě tak trošku arogantní snob. Obávám se, že jste až příliš často dávala svému aprtnerovi najevo, jaký má doma "poklad" vysokoškolskou studentku zatím co on je jenom...to jste zřejmě nenapsala, místo večeře jste mu na stůl prostírala vysokoškolská skripta, docla si dovedu představit i to, že jste ho občas shazovala před zámýni, náturu na to evidetně máte, počet vysokých škol neudělá člověka lepším a bohužel docela "obyčejná" kosmetička může mít daleko víc inteligence a šarmu než vy se dvěma VŠ, počet diplomů z VŠ totiž nezaručuje inteligenci, častá kombinace je bohužel hlupák s titulem, který s eohání diplomy a jediné co umí, je papouškovat co se naučil ze skript, myslím, že vašemu druhovi je bez vás dobře
r.w.
13. července 2011 • 23:25
Je obecně známo, že většina mužů špatně snáší vzdělanější a především společensky výše postavenou partnerku. Konfrontace s přílišnou cílevědomostí jim také není nijak příjemná. Navíc, většina mužů hledá podvědomě partnerku, která bude vhodnou manželkou a především matkou jeho dětí.
Znám více žen se dvěma vysokými školami a se spoustou samo-vzdělávacích aktivit a většinou se jedná o průměrně inteligentní, cílevědomé "šprtky" s dobrou pamětí, pro které je nadlidský výkon usmažit třeba jen pouhé vajíčko. Jsou hezké, pěstěné, ale sexappeal nedohledáte. Jsou vzdělané a vedou chytré řeči, ale je s nimi nuda. A sex s chodící encyklopedií... taky nuda.
jan.jandourek
13. července 2011 • 22:35
pane limaku007, tedy předpokládám, že jste pán a ne třeba paní těreškovová, nejste asi můj klient, ale těžko mi asi můžete vyčítat, že jsem publicista a tedy publikuji. to se pořád ještě smí. je to prostě moje práce. stejně jako vy to můžete číst a napsat pod to svůj názor. tohle je REFLEX, tady se smí psát a reflektovat. vaše názory mi sice přijdou většinou příšerné, ale byla by to dost nuda, kdybychom to všichni nedělali. není tu snad něco OK? ještě pokud jde o tzv. klienty, já nemám klienty, já mám čtenáře. nemusíte mi to věřit, ale jestli na článek klikne 4 nebo 7 tisíc lidí, nemám z toho celkem nic. vlastně vůbec nic. kdyby to bylo 200 lidí, tak to odpískáme a budem psát o slimácích nebo pískomilech. ale jinak mě těší, že podle stylu poznáte, že jsem to psal já. musím si to poznamenat do svého egodeníčku autorských úspěchů. a škoda, že jste nenapsal, co byste dotyčné nešťastnici poradil vy. často se debata zvrhne v to, co si lidé myslí o autorech a témata přijdou zkrátka.
von.rammstein
13. července 2011 • 23:20
já osobně Vás čtu moc rád, rozhodně se nenechte odradit nějakými vulgárními anonymy!
vonrammstein
13. července 2011 • 23:56
K tomu ti řeknu jenom tolik, že s panem Jandourkem jsem si před časem vyměnil pár mailů. Takže dobrej pokus, ale dost mimo mísu, zlato
limak007
13. července 2011 • 16:02
Pane Jandourku, děkuji za vaše jistě dobře míněné rady. Bude lepší, když si je necháte pro své "klienty". Že vaše názory nemusím, to jste poznal celkem správně. A že je čtu? Máte pravdu, asi to bude určitá forma masochismu. Ale trochu mi křivdíte. Napřed čtu článek, aniž se dívám, kdo jej psal. U některých si řeknu, ježíšmarjá, tohle mohl napsat pouze pan Jandourek. Hm, a ono jo.
von.rammstein
13. července 2011 • 18:01
pochybuji, že mluvíte pravdu, ale tak co, aspoň je legrace.
ultimathule
13. července 2011 • 23:08
To říká blb, co mu nemůžeš věřit ani nick? Fakt máš kachní žaludek a hroší kůži Bleješ takhle poránu, když se podíváš do zrcadla?