Komentáře

Zpět na článek

Charanzová odchází z ANO. Připomeňte si všechny Babišovy odpadlíky od Teličky po Macuru

6 komentářů

Beránková Andrea
21. června 2023 • 16:48
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Pavel Maleček
21. června 2023 • 11:01
Áááá Ditě došlo, že to přes Babiše přestává sypat. A tak šup, dokud je mediálně vidět, rychle tam, kde z toho další bruselská kariéra kouká. Ale kam? Že by přes vypjatý liberalismus (čili rovnostářský socialismus) třeba k Pirátům?

To ale znamená nejdřív se zalíbit některému z kohoutů pirátského hnojiště. Bez jehož ochrany by jí tamní slípky oči vyklovaly.
Richard Šebesta
20. června 2023 • 15:02
Tenhle účet se vůbec nebude líbit Burešovým voličům. Budou nadávat ale nikoli na svou modlu agenta a zloděje Bureše ale na ty lidi co odešli. Oni jsou zrádci a bezpáteřní ! Že by Bureš něco dělal špatně to vůbec ani náhodou. Ono FANATISMUS je nemoc tedy druh nemoci a ne vždy je tomu nemocnému pomoci.Já jen dodám že připočtěme k tomu Burešovy skandály , které ho provází hned od roku 2013 kdy byl v politice, tak se tomu není co divit. Navíc seznam není zdaleka kompletní jen přidám další lidi co pochopili že Bureš je všechno možné jen ne to co chtěli a jaké původně byly představy o ANO.Novinářka z Ostravy Lorencová,pražská primatorka Krnačová nebo i Stropnický který dělal v roce 2013 volební kampaň. Dále poslankyně Zelienková
ta odešla už před volbami 2017. Stropnický se nechal uklidit do Izraele aby se nemusel s Burešem bavit. Jako poslední věc Z žádné jiné politické strany (hnutí) neodešlo v době jejího působení v parlamentu za 10 let tolik lidí jako z ANO ! To taky něco dokazuje.
Avatar - epr3}
epr3
20. června 2023 • 13:57
Takže odchází i z Europarlamentu. Žádná škoda. Líto jí to být nemusí, nahrabáno má za ta léta víc než dost. Naší zemi tam k ničemu nebyla.
Saša Krach
20. června 2023 • 13:32
Odešli....stranu nepoškodili. A co napsat něco o pětikolce...😝😝
giorgio287
20. června 2023 • 13:15
Eurosoudružka už se za naše prachy napakovala, eurodůchod taky bude a jistě si od bruselského bratrstva kočičí pracky nějaké teplé místečko najde, že...