Komentáře

Zpět na článek

Generál Karel Řehka před rokem: Proč mluvit o válce, proč čekat od Ruska to nejhorší a proč být připraven

41 komentářů

Saša Krach
25. února 2024 • 17:28
Pan generál straší...A má nápady které v této chudé zemi, se už provést nemohou...
pinkkk
25. února 2024 • 12:28
Jestli má pravdu, nevím, ale co si myslet o těch ruských magorech, kteří vyhrožují že svrhnou atomovku na Berlín i Londýn? Neměli by dostat svěrací kazajku? A neměly by se dotčené země tvrdě ohradit proti takovému vyhrožování? Proč nedělají nic? A nakonec, co by ruský bastardi získali tím, že by například obsadili Česko? Asi cestou by vzali i Slovensko. K čemu by jim to bylo?
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
25. února 2024 • 15:45
@pinkkk ...K dotazu novináře co budeme dělat pokud Rusové hodí atomovku na Prahu Řehka odpověděl, že jim na oplátku hodíme atomovku na Moskvu. K upozornění novináře, že Česko žádnou atomovku nemá Řehka odpověděl "nevadí prostě jí tam hodíme".
PEtr Tobes
25. února 2024 • 15:53
@pinkkk otazka, k cemu by to ruskym bastardum bylo, je naprosto irelevantni, proste to chteji a to je podstatne. Putler prece dal naprosto absurdni ultimatum, ze se ma stahnout NATO do stavu nekdy v roku 1997, tim je receno vse. jedine, co on osobne uznava je sjednoceni Nemecka, jinak chce vse zpatky vcetne nas...to ze je to zaroven blouzneni psychicky nemocneho zlocince a diktatora, ktery sni o obnove imperia za kazdou cenu, je sice pravda, ale je treba to brat v potaz a neustoupit mui ani o pid...a hlavne byt pripraven na pripadnou agresi, tomu jedinemu bude rozumet
Richard Šebesta
25. února 2024 • 17:08
@PEtr Tobes A ty jsi absolutní blb. Mnoho naších politiků řeklo že nás Rusko napadne a taky to je kravina. Ve válce se obě strany provokují a jen idiot tomu nerozumí.
PEtr Tobes
25. února 2024 • 19:28
@Richard Šebesta blb je tady nekdo jiny, a je to nejspis popleteny duchodce Sebesta, ktery neveri nebo spis absolutne netusi, ze ve valce s Ruskem uz davno jsme, a ze rusko nas nemusi primo napadnout vojensky, ale bojuje s nami hybridne a to velmi intenzivne a neni vylouceno, ze pristoupi i k drsnejsim metodam, napr blackout, velky hackersky utok, kterych uz tu nekolik bylo apodobne..ale to je na nekoho asi moc slozite ze
Avatar - epr3}
epr3
25. února 2024 • 12:17
Tenhle šašek už jednou sám odešel z armády, na co tahali zpátky? Je stejně nemocnej, jako Černochová
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
25. února 2024 • 11:13
Ještě, že má ten "generál" povolené vycházky z Bohnic jenom dvakrát týdně.
viktor viktor
25. února 2024 • 11:19
@RASPUTIN …ale Bohu žel do generalního štábu. Že by filiálka Bohnické psychiatrie ?
giorgio287
25. února 2024 • 10:45
Tento válkychtivý magor se zeleným mozkem by měl být zavřen do polstrované cely.

Asi si neráčil všimnout, že žádnou armádu nemáme. Ten operetní sbor, v jehož čele stojí, má smysl jen při úklidu po povodních. Ale jestli chce tak strašně moc zdechnout ve válce, ať táhne do nějaké války (na světě jich je denně víc, než dost), na cestu ať přibere pyču Černochovou a imbecily Fialu, Rakušana a Lipavského. Když to půjde dobře, do 24 hodin od nich bude pokoj. Navždy. Plakat pro ně nikdo nebude.