Komentáře

Zpět na článek

MOV umožní start Rusů a Bělorusů na OH 2024 pod neutrální vlajkou. Tady je 24 důkazů, proč na sportoviště nepatří

23 komentářů

bastard1
21. prosince 2023 • 22:19
Hele lidi.kam mám zavolat aby mi za takové komentáře taky někdo zalatil.nebo to děláte zadarmo?
Frank51482
20. prosince 2023 • 12:46
Hlavně, že tam vždy patřili Američané, kteří povraždili po světě miliony občanů. Autor má v hlavě seno, aby ho nemusel nosit po kapsách,
giorgio287
13. prosince 2023 • 10:41
Soudruh Bartkovský opět vede politické školení mužstva. Stalin by z něj měl radost. Soudruh Bartkovský by měl pochybovačům připomenout, že američané taky nebyli na olympiádě, když bombardovali srbské školy a nemocnice, okupovali Irák, Afgánistán, atd.atd. On vlastně žádný amík nemá olympijskou medaili, že...
honzaprchal1
13. prosince 2023 • 06:45
Vraždění rusáků nelze odůvodnit tím, že někdo jiný ve světě udělal něco špatně. Ale pokud vím USA nekrade území cizích států a má po desetiletí stejné hranice. Všechny sousední státy však byly v minulosti SSSR napadeny a některé jsou dodnes okupovány. A rusáci společně s Hitlerem rozpoutali napadením Polska 2. svět. válku. Mají to prostě ve svých genech. Jinak nikdo nezakazuje velké kulturní hodnoty, které vznikly v období , kdy nevládl bolševik. V období socialismu však kromě cvičených vojenských o***k Alexandrovců , nic hodnotného nevzniklo. Tento bojovný a agresivní národ nepatří do civilizovaného světa a obzvlášt na olympiádu, která má oslavovat mír. Propagovat válku, si můžou někde na hrách v Severní Korei nebo Bělorusku. To , že Zeman ,Okamura , Babiš a další lezou Rusům do zadku nikdo neovlivní. Nejsou prostě vlastenci a Češi. Vždy v minulosti , jsme patřili k vyspělým západním zemím. Bohužel čtyřicetiletý soc. experiment nás dostal morálně a ekonomicky , tam kde jsme ted. Díky soudruzi!!!!!!!!
giorgio287
13. prosince 2023 • 10:43
@honzaprchal1
Hoď se do klidu, nebo tě šlehne. Stejně nic nezměníš. Pochop, že amíkovi je dovoleno vše a Rusovi nic.
bastard1
21. prosince 2023 • 22:22
@giorgio287 pochop že amikovi fandím a dokud rusakovi nepadá granát na hlavu mě nezajímá
PUPAK02
12. prosince 2023 • 09:28
Olympijský duch je stejně 1000 let mrtvý, tak proč z toho dělat vědu? Přestaneme hrát hudbu Čajkovského, číst Gogola, protože to byli Rusové?
Nětrebko podporuje Putina, tak u nás nebude zpívat. Je to Ruska a 77% Rusů podporuje Putina. Proč? Asi proto, že mu věří. Našim politikům nevěří nikdo, ani vlastní rodina. USA napadly bezdůvodně suverénní zemi a zabily desítky tisíc civilistů. Vyháněl je za to někdo z OH?
Žádná morálka, zato dvojí metr. To je krédo dnešní doby. My prostě musíme někomu neustále prolézat prd-elí, protože naši politici jsou takové tasemnice, kterým se tam evidentně daří a líbí.
Pavlína Juřicová
11. prosince 2023 • 08:04
Reflex vy jste totální progresivní žumpa
Byly doby že jsem vás kupovala od prvního čísla, když jste začali vycházet. Teď bych si ruku raději usekla, když bych vás měla jen číst. Politika do sportu nepatří. Sport je sport. I Hitler byl benevolentní ke svým soupeřům a povolil sportovat všem národům.
Jaroslav Procházka
12. prosince 2023 • 10:06
Takové bláboly píšete z blbosti anebo za peníze? Je k neuvěření, že někdo jako vy, má volební právo.
hynek hynek
8. prosince 2023 • 20:53
Kolika sportovcům usa byla odepřena olympiáda za půl milionu zmařených životů civilistů, zmařených při útoku usa na Irák bez mandátu OSN, kvůli chemickým zbraním, které se nikdy nenašly.