Komentáře

Zpět na článek

Senátor Štětina odmítá vyjádření ministerstva vnitra nezakázat KSČM. Má rozhodnout soud

35 komentářů

kokoska007
14. července 2011 • 13:02
Kdyby o tom zákazu volal kdokoliv jiný, aktivní disident nebo Chartista, je to košer, ale VY? vy jako profláknutý politický turista a bývalý soudruh? Vy skutečně nevynecháte žádný moment jak se zviditelnit. Kandidoval jste za 4 partaje, oblézal jste bývalý cikánský lágr, teď jenom čekám, kdy budete bojovat za práva homosexuálů v růžových tangách nebo si natřete obličej na žluto, preventivně, až nás ovládne Čína. Kdyby po tom zákazu volal kdokoliv jkiný než vy, tak to podepíšu strokrát, ale VY pane Štětino, styďte se, je mi z vás blbě. Vsadím se, že kdyby se komouši vrátili k moci obrátíte na čtyráku a bodete zpívat častušky
ultrsvox
12. července 2011 • 17:42
I komunista může vyhrát...
se zmrzlinou Magnum spoustu pěkných cen
lofwyr
12. července 2011 • 10:47
Je jedním z iniciátorů zakázání KSČM, ale odmítá vyjádření...? Soudruh Štětina asi nemá co by řekl, je bez názoru a jen poslouchá příkazy někoho jiného...?
pavel1943
11. července 2011 • 10:17
aby jsme brzo neměli místo vosiny štětinu v pr li
Uživatel_130940
11. července 2011 • 09:30
To by panu senátorovi mělo něco říkat.
alfy
11. července 2011 • 09:03
Asi si na tom postavil kariéru, hlavně aby nepřišli Číňani, první by si nechal zešikmit oči a požadoval zákaz všech , co se protiví myšlenkám velkého kormidelníka Maa. Na tom celém je asi nejzajímavější fakt, že se takto angažuje někdejší svazácký cestovatel , dobrodruh a novinář Šetina, ten musí mít asi hodně velký kus másla na hlavě, že je teď tak kovaný antikomunista. Co si také myslet myslet o člověku , jež se chlubil osobním přátelstvím s teroristy Basajevem a Zakajevem, majícími na ruce krev nevinných obětí z ruského metra , školy, divadla.
Zakázat komunisty se mělo hned po revoluci, takto se jedná pouze o laciný pokus zbavit se nepohodlných politických odpůrců a zabránit části občanů svobodně si ve volbách zvolit toho koho chtějí. Neměli by se spíš politici zamyslet nad tím dělat takovou politiku, aby voliče ani nenapadlo komunisty volit a nechat ten zarputilý zbytek kovaných dožít a stranu zaniknout přirozenou cestou...
okuk
11. července 2011 • 11:35
Co je to za hloupou myšlenku? Copak je chce Štětina nechat pověsit? Těch holomků se nijak nemůžeme zbavit. Přejmenují se a budou škodit dál. Celá ta komedie se zákazy a přihlouplé reakce publika jsou naprosto k ničemu. Ještě z těch zločinců děláte mučedníky.
vrkal
10. července 2011 • 21:05
Ač sám bývalý komunista, nyní stranický turista (už kandidoval za 4 strany) se neustále snaží zviditelnit. Nedávno, před volbami ,běhal okolo cikánského tábora v Letech avykřikoval o vině čechů na cikánském holokaustu, který se tam nekonal ale to mu je jedno. Nyní shání příznivce zákazu KSČM, která nemá s jeho KSČ nic společného. Někteří tvrdíí že je spolupracovníkem ruské rozvědky, kde několik let působil, s úkolem rozbít republiku a docílit její připojení a pod ochranu Ruska. Každopádně se snaží, a je zajímavé že je poměrně hájen v mediích. Snad z opatrnosti, kdyby se to přece jen otočilo.
von.rammstein
10. července 2011 • 23:03
"někteří tvrdí" kteří ti nekteří?
ultimathule
11. července 2011 • 05:32
To je jedno, úplně všichni vědí, že jsi mrdka, to je podstatný