Komentáře

Zpět na článek

Do vlády přišla další loutka, ministr dopravy Pavel Dobeš. A opět za Věci veřejné

18 komentářů

antipolitik
9. července 2011 • 12:54
Svoji reakcí na můj příspěvek jste jenom potvrdil, že jste zcela podlehl mohutné mediální masáži a odsuzujete vše, co třeba jen na dálku připomíná VV. Váš způsob hodnocení lidí na základě pouhých dojmů nebo viizuálních sympatií je opravdu ojedinělý.Na př.označení p.Johna (kterého opvravdu nemusím) za blba jenom proto, že je politicky neobratný a zkrátka v tom neumí chodit je přinejmenším nehoráznost. Ono to naopak ve většině případů bývá tak, že kdo v tom umí chodit bývá většinou největší šibal.Vaše schopnost dělat závěry z fotografie (Dobeš) je obdivuhodná, s tou by se dalo vystupovat i v cirkusu.
pehasko
6. července 2011 • 18:41
nápadu inspirovalo, ale trefil jste hřebíček na hlavičku. VV opravdu nemusím. Už kvůli Johnovi, který je hloupý až to bolí a stává se prototypem politického blba, úplatkáři Bártovi, krávě Kočí a ostatní si srovnejte sám. Pokud je milujete, je to váš problém, nepochybně budete patřit k jejich obdivovatelům, což vám chválím. Ono se říká svůj k svém. Nový ministr Dobeš bude ze stejného materiálu, podívejte se na jeho inteligentní kukuč na fotce. Rodilý vědec, organizátor a manažer, nabitý zkušenostmi a životní moudrostí. Něco jako dnes "JUDr" Gross. Skvělá volba, na vás asi, bohužel, zapomněli. Třeba příště. Nazdar.
antipolitik
4. července 2011 • 13:47
z vašeho příspěvku je zřejmé, že váš odpor ke jmenování ministra, kterému je 29 let, není motivován ani jeho věkem, ani vámi deklarovanou nemožností vykonávat svoji funkci na potřebné úrovni (jeho neschopnost předpokládáte s naprostou samozřejmostí bez jakéhokoliv zdůvodnění prostě proto, že si to podle vás myslí naprostá většina "normálních lidí"). Já jsem osobně přesvědčený, že váš názor vychází výlučně jen z vašeho nepřekonatelného odporu k VV a z vaší oddanostii k jinému politickému subjektu.
jaaan
4. července 2011 • 10:37
než loutka se může v loutkové zhovadilé vládě objeviti,svazák Nečas taky jen nevkusně hraje roli premiéra
jirkab
4. července 2011 • 08:17
To že prezident mlčí, nemusí být náhoda. Neuplatnil náhodou V. Bárta svou profláknutou strategii i na stát a nezjistil si pár podrobností o VK (např. některé vztahy s dámským personálem ČSA ;-)... Měl a má k tomu dost prostředků, drzosti a neomalenosti.
pehasko
4. července 2011 • 06:59
Vaše rozumbradovské poznámky ke všemu z vás nedělají chytrolína. Spíše opak je pravdou. Každý normální člověk vidí, že v daném okamžiku má autor víc než pravdu. Další jelito typu Grosse, Kočí, Johna, Peake a ostatních "elitních" nadlidí doplňuje tu partu vládnoucích šašků sice dokonale, ale ke škodě státu. Opravdu si myslíte, že 29 letý člověk ve vleku Bárty, který nikdy dopravu nedělal, nikdy nikoho neřídil a navíc je asi bez vzdělání obrátí chod dějin? Tomu přispívají jedinci jako vy, kteří říkají - zkusme to. Ale tady nejsme na zkušební dráze. Tady je ekonomické a velmi tvrdé prostření , v němž neúspěchy nebude platit tenhle mlaďoch, ale my všichni. A pokud to nechápete, pouze škodíte, stejně jako vládní pitomci, kteří "tam nebyli, nic nepodepsali a o ničem nevědí" - viz Vondra. Tak bacha.
ivanb
4. července 2011 • 16:23
...vy se pletete a Sendyman má pravdu, nechme novému ministru nějaký čas. A bacha na co??? To snad abychom příště ani nešli k volbám? Bacha na rychlé soudy- si myslím.
sendyman
2. července 2011 • 21:59
Vy psát umíte a když chcete, píšete dobře. Jako i v tomto pžípadě. Napsané je to skutečně hezky, ale je to hnus.
Ten "chlapec" byl sotva jmenován, a Vy už "víte"; stejně, jako dopředu znáte naše názory...
Co kdybyste mu dal čas, aby se projevil?
Víte, když TAKHLE budete psát (a to nejen Vy, abyste nezpychnul) o komkoliv, tak to může rovnou zabalit...
filiprx
7. července 2011 • 13:14
No, jen aby to nebyl kádr typu pana Babáka. Četl jsem s ním rozhovor a tenhle kousek mě fakt dostal (situace, kdy Babákovi zazvoní při rozhovoru mobil):
"Proč mně telefonuješ, vždyť jsem tady?". Načež se jeho asistent sedící opodál chytí za hlavu "A jó, ty mně dáváš znamení, že moc mluvím". "On mě volá, abych před váma tolik nemluvil", dovysvětlí pro jistotu a hurónsky se rozesměje
antipolitik
2. července 2011 • 18:42
Majitele firmy VV bychom se mohli event.zeptat. Spokojenost majitelů firem ODS a ČSSD s jejich ministry můžeme pouze hádat, protože tyto majitele ani zdroje jejich finančních přílmů neznáme!!