Komentáře

Zpět na článek

Probíhají jednání o budoucnosti vlády. Jen další pytlíkování?

7 komentářů

squirrelsam
6. července 2011 • 20:03
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
placirkabodlo
30. června 2011 • 17:56
jak se podarila, kdyz ten uchyl je venku po pouhych dvou letech. mezitim si oddirigoval nejaky ten koncertik za asi dobre chovani nebo co. mel by odjet do gronska a rucne shrnovat snih a dozivotne aspon jednou tydne dostat poradnou nakladacku. on tam neslintal pouze nad 15-kama, ale nad mladsimi detmi. takze si bohumile dej facku. on ma byt jako ten kulinsky chudacek? tak si dej jeste jednu. takovi zmetci usvedceni! (40 deti, a kde jsou ty ostatni) z taketo zhovadilosti by meli VISET! (kdyz bych byl tedy humanni). vzpamatuj se bohumile. usvedceny pedofil nemam mit zadne prava! leda tak pravo chcipnout. a je jedno jestli tem DETEM jsou tri mesice, ctyri nebo 12 let.
pokud je ochoten se lecit (coz kulinsky 100% ochoten nebyl) tak muze dychat, ale pod statnim dozorem. BAVIME SE O DETECH BOHUMILE PROBOHA. je toto normalni? pry konstatuji, boze muj
muhlhaus
30. června 2011 • 15:37
A proč?! Nebo se B. D. definitivně zbláznil? Je to jednoduše tak, že nezletilé bambinky rozpoutaly mistrovy hormony, čemuž se sice nelze moc divit, ale nemůže to ospravedlnit jeho následné nezákonné chování. Proč v tom hledat nějaké spiklenecké teorie?
ivanb
30. června 2011 • 14:50
...pane Doležale, kdyby vám takové vemeno jako Kulínský přefiknul dcéru. Zde je třeba říci, že DOBRÁ věc se podařila. A on už se tak těšil zpátky a baba mu to rozpustí před rypákem!
limak007
30. června 2011 • 12:02
pane Doležale, zajímalo, jestli budete obviňovat člověka, že přivolává bouřku, když říká, že se stahují mraky.:
"...mi připadá pokrytecký, protože to, čím straší, zároveň přivolává..."
limak007
30. června 2011 • 11:58
tato Vaše věta je prazvláštní. Nevím, jak jste k tomuto přesvědčení došel.
"... vláda fakticky nemá většinu v PS a měla by si to přiznat a vyvodit z toho důsledky..."
aznom
30. června 2011 • 21:57
Soudruhu--"vláda fakticky nemá většinu v PS",to je vskutku blábol hodný uznání .Takže pro příště,drž radši držku klaune.Zůstaň na "Blesku",kde jseš ve společnosti sobě rovných.