Život a styl

Zpět na článek

Slavní světoví politici odpovídají, zda někdy brali drogy

6 komentářů

squirrelsam
6. července 2011 • 20:33
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
el.mimo
26. června 2011 • 21:00
které jistě nemají svůj osobní zdravotní účet. A vůbec, zastínili by i Floru, kdyby se setkali s velkolepým...
sendyman
27. června 2011 • 08:29
Že si nedáte pokoj, provokatére!
Velkolepý... mi v něčem připomíná "tu, jejíž jméno se nesmí vyslovovat"!
kkk999
27. června 2011 • 16:16
Je vidět, vy hlupáku, že vy jste nikdy v USA nebyl ani prstem po mapě, kdybyste tam totiž byl, tak byste věděl, jaký je tam systém zdravotnictví, asi by se mnohým tady jejich systém těžce nelíbil...kdyby hloupost kvetla, tak vy zastíníte Floru Olomouc...dal jste si správný nick, jste ve svém přihlouplém žvatlání opravdu MIMO!!!
el.mimo
27. června 2011 • 17:13
Osobně preferuju spíš Kanadu, ale chápu, že když někdo celý život šetří na letenku, vybere si jako cílovou destinaci USA. Jen mi nejde do hlavy, proč by se pak zajímal o MediCare a MedicAid, když si stačí otevřít příslušný web z pohodlí domova. Mimochodem... jste si vědom, že Velká Británie není součástí USA (Amerika, jak tu zemi nazýváte, je totiž stejná idiocie, jako byste říkal Česko.)? To jen tak na okraj, když jste takový traveller. Á propos... už jste si sehnal ten globus Plzně?
No, každopádně ve výsledku se nic nemění na faktu, že zmínění lidé to dotáhli dál než do kotelny a přitom hulení nedémonisují, dokonce mají vlastní zkušenost. Taky vám teď připadá, že jste frustrovaná troska, která kolem jenom kope? Nebuďte smutný, já si to o vás myslím taky.
Přeju hezký zbytek dne!
PS. Učte se jazyky, a nebudete za troubu.
kkk999
27. června 2011 • 18:09
Trouba jste vy, vy vyhulený blbeč­ku..­.nepot­řebu­ju žádný globus a nejsem z Plzně, vy jste ten pravý, co tu má co psát o troskách...co si o takových vyhulencích jak jste vy myslím já, to sem radši psát ani nebudu, chce se mi zvracet z takových vyhulenců, kterým my všichni ostatní pak jejich léčení platíme, já bych vás léčil jinak - karabáčem...