Komentáře

Zpět na článek

Fejkův příchod i odchod z Českých drah je podvodem státu na občanech

23 komentářů

tomber
24. června 2011 • 19:03
říkal: nebát se a nekrást. Fík a spol říká: nebát se a krást
Máme se, že?
bejk62
22. června 2011 • 10:27
...ani zorientovat v budovách ČD a MD, natož aby se seznámil s problematikou, za kterou bral ten svůj honorář (výplatu si zaslouží tak akorát 25 ran přez žlázy a uříznutí ruky).
Něco snad jednou tyhle lidský trosky vrátí, jen na ně nesmíme zapomenout a proto už si některá jména je vhodné si poznačit do notesu
filiprx
23. června 2011 • 13:25
Jednou, až bude zase KSČ u moci? Nebo jako kdy? A ty praktiky (25 ran přez žlázy) to máte z STB?
marycer
22. června 2011 • 10:06
Pane Bucherte, opět velmi dobré, ale čekal jset tak ubrečenné reakce a podporu chudáku panu Fejkovi? Někomu jinému už by létaly hrnce na hlavu,zvlášť kdyby si nechal propisku, ale on jen dostal, co mu patřilo a před tím se tak pěkně staral o zvířátka. Že v zámoří nadělal dluhy nevadí. A že tady dostane 9 měsíčních platů taky nevadí. Co kdyby šel k úzkokoljece do Jižních Čech ! Jinak o žádné konkurenci nevím. Kromě toho však pan Fejk asi nechtě prozradit dávno tušené:" Takový plat na MD vůbec nevybočuje." Železniční doprava je drahá, špinavá atd.,ale na ministerstvu se rozdělují platy závratných výšek. Jenže tohle k rozhořčení jindy tak důrazné kritiky nepodnítí, vždyť jde o pana Fejka...
bartape2
22. června 2011 • 14:36
Jasne. CD je jedinej dopravce v CR. Nadavat muzete na vysi toho "odstupneho", ale placnout takovej nesmysl? MD spravuje jen zeleznici? Silnicni doprava je zadarmo (nebo prokazatelne lacinejsi)? Pokud je zeleznicni doprava spinava (nerikam, ze neni), stezoval ste si panu Fejkovi? Byl tam totiz od toho, vime?
zerovan
22. června 2011 • 09:23
a jestli v tom ma prsty Barta muze si rovnou vzit zpatky podil na agenture ABL.
pepic
22. června 2011 • 08:48
jak v Česku fungují různé instituce na ochranu lidských práv ve skutečnosti. Když se na ně obrátíte s opravdovým a palčivým problémem – nedělají totiž vůbec nic.
A proč taky? Byly zřízeny nebo jsou placeny státem k tomu, aby vytvářely dojem občanské společnosti http­://k21­3.cz­/JOOM­LA/Sta­tem-placene-protistatni-aktivity-obcanu
patrik18i
21. června 2011 • 22:12
Opět jste všechno uplně překroutil, asi ňákej komplex, nebo co.....
von.rammstein
22. června 2011 • 06:59
komplex vousatosti
sendyman
22. června 2011 • 07:18
Já Vám nerozumím, falešný von.rammsteine. Totiž, že Vám nevadí tady reagovat na kdekoho, přičemž reakce na Vás jsou buď žádné, nebo veskrze záporné (s formou reakcí "originálu" sice často nesouhlasím, ale naprosto je chápu). To Vás baví?
Když se Vás na to zeptám, neodpovíte... S vlastním nickem byste se mohl(a) plnohodnotně zúčastnit debaty, zatímco tímhle parazitováním jste v pozici postradatelného trolla.
Ale asi Vás to baví. To asi bude nějaká úchylka, nebo co.