Archív

Zpět na článek

Helena Vondráčková si nedá pokoj: Svý prachy z vás vyrazím!

43 komentářů

ekran
4. července 2011 • 15:27
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
alessio
30. června 2011 • 09:52
Zpěvačka, která byla tímto státem v minulosti hýčkána, propagována, protěžována, oceňována, a to samozřejmě i na úkor ostatních v branži se s ním chce soudit ? To je vrchol nesoudnosti. A přitom se její tvorba v našich médiích stále pravidelně objevuje.
Jirka1313
26. června 2011 • 10:42
že k žádné prodeji pohledávky nemohlo dojít, protože žádná není a celé je to PR. Pokud něco, co je takhle na višni, dokázal MM prodat komukoliv v Americe, je reálná šance, že ho zavřou. Tam to není jako tady. A o čem pak budete psát?
Navíc ten poslední odstavec o těch kolovrátcích jste si mohl odpustit. Vaše úroveň psaní klesla již pod únosnou míru tohoto časopisu. Až budu zvažovat příští rok další abonement, budete velké závaží na misce NE.
a1b1c1d1
26. června 2011 • 09:20
Vetsina diskutujicich zde je jaksi uplne mimo... To podstatne podle mne je, zda mezinarodni soudy daji pani Vondrackove zapravdu. Pokud ano, pak to ale znamena, ze svetove pravo, ktere se snazime implementovat u nas (a ktere je pro nas vzorem), se na stejnou kauzu diva odlisne. A je mozne (spise velmi pravdepodobne), ze mnoho jinych ceskych pripadu by svetova justice posuzovala take opacne. Krome toho, ze by nas to - jakozto danove poplatniky - mohlo stat mnoho penez, je dulezite, ze nase pravni vedomi je jeste hodne spojene s komunismem. Nedokazeme presne odlisit, co je spravne a co ne - a to je ta nejdpodstatnejsi vlasnost dnesnich Cechu... A ja nechci ze svych dani platit spatna rozhodnuti nasich soudu, chci aby lide v tomto state byli vice vzdelavani (nejen v justicnich zalezitostech) v tom, jak se civilizovany svet chova. Az se bude v podonych diskusich v budoucnu objevovat vice systemovych nazoru, pak budu verit, ze konecne nekam smerujeme, do te doby musim konstatovat, ze jsme tupy nepremyslivy narod, ktery by mel byt spokojen se vsim, co se v Cechach deje, protoze si nic jineho nezaslouzi...
torinese
25. června 2011 • 14:06
Vondráčkovou jsem nikdy nemusela, ale nevadila mi. Od chvíle, kdy žalovala Kubišovou, se mi hnusí. Po jejím prohlášení, že se cítí být "národním bohatstvím" tohoto státu, bojkotuju její normalizační zpěvánky. Jakmile slyším ty její odrhovačky, okamžitě přeladím na jinou stanici. Bylo by fajn, kdyby to tak dělali z protestních důvodů všichni posluchači. Možná by se dáma chytla za nos, anebo by podala žalobu na celý národ.
Palopetro
24. června 2011 • 15:58
tohle zábavné počteníčko mi málem uniklo! .Jen si nejsem jistý v tomhle pošahaném světě,že se amíkům nepodaří na českém státě nějaké to odškodné vysoudit.Osobně bych tyhle vysloužilé popové kreatury odměnil doživotní rentou,kterou budou pobírat za předpokladu,že se jejich 40 leté playbacky nebudou veřejně producírovat i za předpokladu,že se ti mladí,budoucí národní poklady,ještě učí notovou osnovu.
ivanb
24. června 2011 • 14:59
...aniž bych jí přál něco špatného už brzo umře asi tak, jako každý z nás a bude od ní pokoj.
roman1969
24. června 2011 • 08:40
roman1969
24. června 2011 • 08:35
je pravda , že paní vondráčková je starší národní kulturní památka , než katedrála svatého víta ??
skacena
23. června 2011 • 17:35
Za prve, zadna pohledavka nevznikla, tak co chce predavat? Za druhe, Helenko, mazej do USA vymahat si penizky, pekne jim tam zazpivej a pak se tema papirkama zadus, at uz mame pokoj. Dokonaly priklad hamiznosti a absolutni ztraty soudnosti.