Komentáře

Zpět na článek

Protikorupční policie dostala příkaz: Odložte Drobilovu kauzu

17 komentářů

squirrelsam
6. července 2011 • 20:24
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
sendyman
18. června 2011 • 17:47
Vy jste se asi musel zbláznit, soudruhu (ale ne teď, to už je dlouho): "Samozřejmě špatně chasníku."
Vy jste nějaký Bystrozraký, nebo co, že "víte", že tam já nemám napsáno "soud uvěřil"?
aznom
18. června 2011 • 14:53
"ale prostě "uvěří". Mám to písemně." Samozřejmě špatně chasníku.Pro tvoji informaci:Soud "neuvěří", ale "soud nabyl přesvědčení" a to mám písemně já!
torinese
18. června 2011 • 12:09
To si děláte legraci? Jaká mediální fikce? Vám těch korupčních kauz připadá málo? Zajímavé je, že se nikdy!!! žádná nevyšetřila, protože to jistil Rampula s Veseckou. Gripeny, Pandury, Oppencard, Blanka, záhadně zbohatnuvší Řebíček a Dalík atd. atd.
brzy
18. června 2011 • 09:55
S tímto názorem souhlasím. Jen lehce přidám. Z jiného článku "Jaký plat mají státní úředníci?" mne zaujalo, že "podle zjištění Práva se především zástupci ministerstev dopředu domluvili na společném postupu při odpovědích na žádosti redakce, tedy že informace o platech a odměnách nesdělí." (PS: Na obranu - některé státní instituce zveřejnily), což je jen další podrývání důvěryhodnosti a významu soudů. Přeplněné věznice a mraky vězňů čekajících na výkon trestu na svobodě....
Snad právě ta je pomyslná velká ryba exemplárně odsouzená by mohla začít s posunem DOJMU SPRAVEDLNOSTI. Možná....
ultimathule
18. června 2011 • 03:05
Ten je aktivní i bez podpory. Pracuju na variantě b).
frolec
18. června 2011 • 02:10
Cela ta vec kolem Pavla Drobila je zmateny blabol, medialni fikce. Pana Drobila jsem nekolikrat osobne videl, a skutecne to neni zadny mafian. Penize se mely vyvadet JAK ? Na CI prikaz ? Nic z toho nebylo objasneno a je z toho kauza-nekauza. Proto to statni zastupce odlozil. Protoze z vody proste gulas uvarit nelze. Ale cil byl splnen, jmeno je pospineno.
sirien
17. června 2011 • 23:50
(krmením trolla ho podporujete k další aktivitě... buď ho ignorujte nebo si ho najděte a rozkopejte mu držku, tohle odsekávání je kontraproduktivní)
sirien
17. června 2011 • 23:48
To se nijak nerozporuje s tím, co píšu - jak to je FAKTICKY prostě není důležité. Důležité je, jak to působí na masy. A masy v této republice nabývají silnějšího a silnějšího dojmu, že právně-justiční systém prostě nefunguje. To je prvním krokem ke kroku druhému, kterým je, že masy dojdou k závěru, že nefunguje-li právně-justiční systém, pak nefunguje ani právo samotné. A pak budeme nahraní.
Je jedno, jestli to Drobil udělal nebo ne - vinen nebo nevinen, situace v téhle republice prostě potřebovala, aby byl odsouzen. Nebo minimálně souzen. Odložení byla nejhorší z možných variant, bez ohledu na to, jak moc byla nebo nebyla "legislativně správná"
ultimathule
17. června 2011 • 23:37
Že kradeš? Jo, to je.