Komentáře

Zpět na článek

Vláda je v pasti. Pro pravicové voliče dělá málo. Pro lidi levice je nepřijatelná. Reformy skomírají

22 komentářů

kkk999
14. června 2011 • 22:31
Kam se podívám, všude kvete jen bratříčkování, když se podívám do vlády, ať už do současné nebo do těch minulých, je to JEDEN VĚTŠÍ DAREBÁK, ZLODĚJ A V NĚKTERÝCH PŘÍPADECH KDOVÍ, JESTLI NE SPOLUVINÍK VRAŽDY!!! Dokud v naší krásné zemi nebudou jednotlivé resorty řídit lidé, kteří nejsou vázáni na žádnou politickou stranu, kteří v daném oboru něco znamenají a mají v něm respekt a uznání, bude se situace stále jen zhoršovat. A tento respekt určitě u mě pan prohulený kdovíčeho "doktor" JXD rozhodně nemá - takoví, jak je on už by dávno (společně s členy vlád minulých i současné) měli tvrdě makat na galejích, možná by jim to vrátilo zdravý rozum a mnohým i paměť...Celý problém u nás je v tom, že platné zákony NEJSOU NEKOMPROMISNĚ VYŽADOVÁNY PADNI KOMU PADNI, ALE JEN NĚKDY A OD NĚKOHO, PODLE TOHO, JAK SE TO KDY HODÍ PRÁVĚ VLÁDNOUCÍ GARNITUŘE!!!
jaaan
13. června 2011 • 10:00
rozplač se nad tvojí milovanoui vládou, vede ji pako a sedí v ní paka (jak pravil kníže), tak co lze od ní očekávati
anatolann
12. června 2011 • 17:07
Vláda se nerozkládala primárně kvůli Vv...vzpomeňme si, že první, kdo ve vládě způsobil rozkol byla právě ODS a její aféra s Drobilem na Ministerstvu životního prostředí...teprve potom nastala rošáda, která trvá doteď. Ovšem počátkem je ODS...
zemekf
12. června 2011 • 16:52
Stávka je jediný důvod jak přinutit vládu aby jednala v zájmu voličů. Upozorňuji, že volilo něco kolem 50% oprávněných naivů ať již pravicového, nebo levicového zaměření. Prostě, víc naivů a nemyslících trdel v této zemi není.
Stávka je taky velice dobrý a účinný prostředek, jak připomenout vládě, že je zaměstnancem voličů a má jednat v jejich zájmu.
U nás v dědině je to celkem jedno, dopravní obslužnost je tak mizivá, že většina přespolně zaměstnaných je nuceno používat vlastní dopravu do práce a často i kolektivně /jeden týden jede Franta, druhý Josef a třtí týden se jedeme mým autem/.
Prostě zedníci si poraděj. Ouřadové nee!!
Ti co si dali děcka do církevních a jiných škol si holt vemou dovolenou a okopou brambory, okurky, či jiné plodiny zapojujíc tak svá dítka do pracovní výchovy, která jim rozhodně nebude na škodu, vytrhnouc je ze spárů školní lenosti a marnosti. Aspoň ty spratky můžou po zásluze umravnit zpohlavkováním, za což jim budou v budoucnosti neskonale vděčni a nešoupnou své roditele do ,,odběhlinců,, nazývaných domovy důchodců a pod.
Takže můžeme vlastně poděkovat za tento den, žel bohu jediný /v Londýně nejede metro i dva tři dny/.
zemekf
12. června 2011 • 17:08
PARDON - ZPŮSOB
sendyman
12. června 2011 • 17:42
He, to by mě zajímalo, jak si zedníci poraděj, když přijedou dva autobusy ožralejch baňyků a zatarasej oba konce dědiny!
oldwomen
12. června 2011 • 21:57
.... vezmou to přes humna ....
sendyman
12. června 2011 • 22:15
Sem nevěděl, že zedníci maj na dědinách landróvery!
whitebeard
11. června 2011 • 21:32
mohl byste konkretizovat nějaká " dobrá rozhodnutí kabinetu"?..prosím, prosím..moc by mě to zajímalo
reeh
12. června 2011 • 00:07
Třeba dnešní napráskání stávky soudu. Nebo snad ne ?

http­://vti­py.ne­troof­.eu/i­tem/55­33/ne­casuv-prelet-nad/