Komentáře

Zpět na článek

Stávce čest a pozůstalým pastelky

38 komentářů

nautilus
14. června 2011 • 12:44
Tato ideologicky rozdělená společnost je vystavena riziku občanské války. Nastíním scénař: Stávkující zablokují komunikaci. Policie by ze zákona měla konat a snažit se cestu zprůchodnit. Rozvášněný dav policisty napadne. Ti v sebeobraně vytáhnou zbraně a někoho postřelí. To bude signál k věcem, jehož konce nelze dohlédnout. Odpovědnost za to ponesou pánové Zavadil, Dufek a spol. To nám ovšem nepomůže. Odborářští bossové-zločinci by měli být ze společnosti eliminování. Jsou to škůdci národa, kteří spoléhají na to, že stát nebude konat a podřídí se bolševickému diktátu.
kkk999
15. června 2011 • 06:42
Ano, toho se taky obávám, že brzo dojde k něčemu podobnému...na rozdíl od vás ale vidím zločince jinde - ve vládách, ať už minulých nebo současné, v parlamentu, Senátu...škůdci národa jsou ti, kteří svými chybnými rozhodnutími připravili naši zemi o stamiliardy, nebezpečnými lotry pro mě jsou právě Kalousek a chátra kolem Nečase, tito lotři stát destruují v prvé řadě!!! Nefandím žádné politické straně, v nich právě vidím kořen všeho zla, je třeba pozabavovat našim vrcholným politikům a mafiánům nakradené majetky a konta v cizích bankách a z nich splácet státní dluhy. Je třeba začít konečně nekompromisně vyžadovat respektování platných zákonů každým a vždycky a ne jen tehdy, kdy se to právě vládnoucí garnituře hodí.
cartouche66
15. června 2011 • 10:34
Jde o to přeměnit permanentní válku vedenou kapitálem proti lidstvu - válku každého s každým na globální občanskou válku, vewdenou lidstvem proti kapitálu a jeho loutkám!
cartouche66
15. června 2011 • 10:36
oprava: ... vedenou ...
nautilus
14. června 2011 • 12:26
Nevím nic o tom, že by právo na stávku dávalo automaticky odborářům právo blokovat silnice a destruovat společnost a stát. Bořit úsilí miliónů lidí je velice snadné. To lidem typu Zavadil, Dufek a spol. jde, Udržet ekonomiku v chodu v době celosvětové hospodářské krize je o něčem jiném. Tito nebezpeční lotři ovšem sledují právě rozvrat hospodářství. To je jejih politický cíl. Předpokládají, že na zničené ekonomice vstanou z herobu neobolševici a nastolí tzv. diktaturu peroletariátru. Co bude ale proletariát žrát, když bude státní pokladna prázdná. V prvních letech si pomohou opětným znárodňováním soukromého majwetku. Bolševická neschopná luza se již těší. Až tento majetek projedí a pověsí své oponenty, pomůže náš východní bratr. Tím spadneme do područí imperiálního Ruska. Toto pokládám za pravděpodobný scénař. Předpokládám, že tito pánové jsou spolupracovnící ruských tajných služeb. Noermální Čech se takto nemůže chovat a poškozovat český stát. Kdo si myslí, že blokádou silnic se zvýší naše životní úroveň by potřeboval psychiatra.
panna
14. června 2011 • 11:11
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
staracek
13. června 2011 • 15:48
Pokud se někde objeví zátaras, který brání plynulosti dopravy, má podle mne stát POVINNOST nasadit všechny dostupné prostředky k jeho odstranění. TEDY TŘEBA I ARMÁDU! Bez varování někde zablokovat jakoukoliv cestu natož dálnici nebo křižovatku je na úrovni teroristického činu. Když to udělám já, tak mne zavřou. Když u toho bude transparent "odbory bojují za dřívější státní bankrot" tak budete tleskat?!?!?!
strassidlo
12. června 2011 • 11:45
Tentotkrát, pyne Jandourku, jste vskutku žurnalisticky zabodoval a kolegáčci v redakci by se Vám měli poklonit.
babacz
12. června 2011 • 03:15
Sem napište váš vzkaz!
whitebeard
11. června 2011 • 21:40
Vy nemůžete být v " žoldu CIA, KGB, Vatikánu, Mossadu, zednářů, sudetských Němců a Brigády svatých mučedníků věčného půlměsíce"..tam berou jen lidi s IQ nad 80