Život a styl

Zpět na článek

Konečně víme, co stojí za šířením zmutované smrtící bakterie

12 komentářů

chaoticka
7. června 2011 • 21:41
Jsem pro jistotu koupila 5l slivovice, ale musí mít alespoň 52% alkehólu, jinak to nedesinfikuje.
sendyman
7. června 2011 • 22:40
To už děláte zásoby na zimu, nebo jen tak průběžně udržujete stav?
vavrjan
7. června 2011 • 14:10
Za několik dnů , týdnů se dovíme že jíst je nezdravé a krvácející průjmy mužeme dostat s čehokoliv co pozřeme. Takže zákonitě všechny potraviny asi škodí a je s nimi třeba nakládat obezřetně. Tedy nežrat všechno na co máte chuť v opačném případě se bát , že mohu umřít z toho co jsem snědl. Takže umřít člověk zatím musí a tak jesme a pijme co hrdlo ráčí a budeme na tomto světě alespoň z něčeho spokojeni. Až umřeme tak nám to bude jedno.
ivanb
7. června 2011 • 13:59
...milej pane Cvrčku, všichni o tom marginálním problému víme prozatím h...o a váš článek je o tom samém. Kdybychom si myli pracky, tak neschcípnem na každou bekterii!
teresita1
7. června 2011 • 13:20
Myslím, že je to nesmysl, nevidím za tím žádnou kampaň, natož proti obezitě. Někdy se hledají souvislosti tam, kde prostě a jednoduše nejsou.
von.rammstein
7. června 2011 • 18:52
No nevím pane Transvestita, možná na tom něco bude.
ultimathule
8. června 2011 • 00:43
Ty vole-a tebe to netrefí a netrefí.
oldwomen
7. června 2011 • 12:56
že nákaza pochází z balené vody, protože nad velkostudánkou stáčírny prdla izolace v jímce kejdy a nebo močůvky. A pít máme jen neředěné destilované nápoje.
Ách jo, i-Rx se v žumpu obrací.
von.rammstein
7. června 2011 • 18:52
a proto ho čtete
ultimathule
8. června 2011 • 00:44
Blbost. Chodí obdivovat Vaše cizí peří.