Život a styl

Zpět na článek

Nejdražší jachty světa

7 komentářů

von.rammstein
4. června 2011 • 10:19
tím více starostí.
ultimathule
4. června 2011 • 13:57
Vy tedy musíte být s holou p,rdelí dokonale šťastný
sendyman
4. června 2011 • 21:27
Božíčku, že Vás to ještě baví...
Ale každopádně lepší vtip, než vulgarita.
ultimathule
4. června 2011 • 22:48
Nebaví. Ale upřimně příznávám, že jsem za celou svoji mnohaletou internetovou kariéru na příšernějšího gremlina ještě nenarazil. Už úplně chápu vonrammsteina s veškerými jeho vulgaritami a výhrůžkami. Tohle *** skutečně nemá právo na existenci. Nu což; pokud se mi ozve, pomůžu mu. Je to na něm.
sendyman
4. června 2011 • 23:41
Je mi po tom samozřejmě h... nic, ale proč to děláte? Každej přece ví, že trolla živí nenávist, nebo tak něco. Tak ho nechte, odumře sám. I s ním pověstný nick, ale co se dá dělat? Možná bude šance ho vzkřísit.
Ale to by musel ten původní von.Rammstein dávat taky něco konstruktivně do debaty (a já sakra vím, že má co), ne jenom honit klona...
sendyman
4. června 2011 • 23:57
Teď jsem si vzpomněl:
Blahé paměti, na "starém dobrém" RX se jeden Sendyman taky objevil a prudil (tenkrát to přece šlo, mohl jste se do debaty zapojit pod jakýmkoliv jménem, kolikrát jste chtěl, někdy byla i prča).
Jen jsem napsal, že to nejsem já a nechal ho být. Skončilo to skoro dřív, než začalo.
Ostatně, tehdejší lidi sami poznali, kdo je kdo....
ultimathule
5. června 2011 • 01:13
Nemáte pravdu. Už sem chodím pár let, jenom jsem nic nepsal, pouze četl. Celou tu anabázi vonrammstein/klon mám přečtenou. Rammstein se odmlčel i na několik měsíců, klon se průběžně zjevoval dál. Nemá šanci vrátit nick do hry, pokud trolla neumlčí. A v tom mu chci pomoct. Zažil jsem něco podobného, vím, jaké to je. Ten můj už si ani nemůže provinile kousat nehty, nemá je. Tutéž satisfakci chci dopřát vonrammsteinovi. Před registrací to možná mohl být-poněkud úchylný-fór. Teď už ne. Nelíbí se mi vonrammsteinova nenávist, ale souběžně ji chápu. Už kvůli sobě-tj. kvůli klidné diskuzi k tématu, bez úchylných excesů-mu toho úchyla najdu. Ať se s ním vypořádá, jak dokáže. Hlavně ať už je od obou klid.