Život a styl

Zpět na článek

Kromě smrtelného průjmu trápí Němce integrační test. Žádná berlínská zeď prý nebyla

14 komentářů

Jarabak
5. června 2011 • 22:54
Vyhostit ho by nebylo fér, protože mají v zemi spoustu mnohem horších imigrantů. tenhle jenom nezná německé dějiny, zeměpis atd. Ale mají tam taky skupinu imigrantů, kteří jen co přišli (dobrovolně), tak už hlásají německu nenávist a touží po jeho zničení. A není jich málo, budou jich minimálně tisíce, možná i řádově více. Mluvím samozřejmě o radikálních muslimech. Čili pokud by snad měl být tento mladík vyhoštěn za to, že bezelstně odhalil svou nevědomost na kameru, tak by nejprve muselo být vyhoštěno mnoho horších. Protože mít imigranty, co něco nevědí je dle mého názoru lepší, než mít imigranty, co si přejí mou smrt nebo absolutní podrobení se. Takže to chce chladné hlavy, nedělat z komára velblouda a začít řešit skutečné problémy a né kraviny.
sendyman
6. června 2011 • 07:22
No, trošku jste mimo. Ten chlapík v Německu vystudoval nějakou hereckou školu a živí se tím.
To video je satirický šleh!
sendyman
4. června 2011 • 22:59
"celej den" mi to vrtá hlavou. Ta fotka je totiž dokonalá:
Mladej Turek mává fanglí.
No, to je docela v pořádku, taky se i v cizině hrdě hlásím k tomu, že jsem Čech.
Ale něco mi na tom neštymuje: je tam ten "les" vlajek německejch. Vypadá to, jako by slavili nějakej německej státní svátek. Tak proč tam mává tureckou fanglí???
Žije v Německu a na jejich svátek má bejt rád a maximálně mávat německou fanglí, protože má bejt rád, že je rád, tam kde je.
No, napadla mě ještě jedna varianta: je to před stadionem, na fotbalovej mač Německo-Turecko.
Tak v tom případě je hrdina!
ultimathule
5. června 2011 • 00:52
Protože je to hrdý předvoj nového, multikulturního, bezrasového Německa. Tohle je v pohodě. Až uvidíte za pár let stejnou fotku, jen s výhradně německými (anebo jenom tureckými) fanglemi, bude to signál, že je Evropa v hajzlu.
sendyman
5. června 2011 • 11:39
V tuto chvíli by se hodilo dát sem odkaz na jeden výbornej textík z blogu kamaráda, ale nevím, jestli smím...
ultimathule
5. června 2011 • 15:29
Co by ne?
sendyman
5. června 2011 • 17:20
http­://von­rammst­ein.wor­dpres­s.co­m/2011­/01/15­/jed­nou-v-bruselu/
torinese
4. června 2011 • 13:46
v evropské imigrační politice. Jen v Čechách je možné, aby tu Asiaté podnikali a neuměli slovo česky, ve všech civilizovaných zemích je znalost jazyka základní podmínkou. U nás se v čínské restauraci většinou nedozvíte, jaké jídlo si objednáváte - název "mravenci na stromě" je skutečně poněkud abstraktní. Všude na západ od nás oproti tomu např.Číňané mluví poměrně slušně jazykem hostitelské země (silný přízvuk je detailem). Problémem začíná být také to, že sem migruje mnoho lidí z různých (často i velmi chudých a zaostalých )zemí a šíří u nás parazity a různé nemoci. Dům známých zamořili Vietnamci štěnicemi a zmizeli - podotýkám, že si sousedé stěžovali marně na to, že v bytě, kde byli Vietnamci hlášeni dva, jich bydlí asi dvacet. Neustále přivolávaná policie odmítala řešit také to, že v noci dělali veliký hluk a byt jim sloužil jako sklad pašovaného zboží (v noci tajně vynášeli pytle neznámého obsahu a nakládali je do auta). Pokud budou úřady i policie nadále tak laxní, máme se na co těšit.
ultimathule
4. června 2011 • 13:59
Amen.
limak007
4. června 2011 • 17:21
Ale nejhorší jsou trpaslíci. Ti vám vlezou všude...