Komentáře

Zpět na článek

Kalousek: lidé se nechtějí obětovat, když se krade

18 komentářů

panna
31. května 2011 • 08:29
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
tomik007
30. května 2011 • 17:14
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
blyska.se
30. května 2011 • 10:05
Lotyšský prezident chce vypsat referendum o rozpuštění parlamentu. Zákonodárci podle něho blokují vyšetřování rozsáhlého korupčního případu a straní oligarchům (ČTK). Jiné řešení než to Lotyšské u nás nevidím!
ferdabrablenec
30. května 2011 • 13:50
co litajici pcelicky ? ....
reeh
29. května 2011 • 22:11
Trochu jste to s tím kličkováním nepochopil, ale to nevadí.
reeh
29. května 2011 • 22:12
To patří pod siriena.
Palopetro
29. května 2011 • 19:31
máte také dluh.Stranu,která si vytkla za cíl potírat korupci ve státní správě zejména na státních zakázkách ,neustále pranýřujete a tahle mediální masáž přihlouplých českých voličů začíná nést ovoce. Strana VV se propadá ve volebních preferencích.Bylo by na čase se chytit za nos a nepřebírat pouze kmotrovské svodky ODS jako to pravé ořechové.
davidfranke
30. května 2011 • 09:35
Tak na rovinu: za kolik to píšete???
sirien
29. května 2011 • 17:28
Žádný systém, který umožňuje přelití svých prostředků do jiných částí státního mechanismu a vlastní zadlužení z principu NELZE označit za spolehlivý, natož za nejspolehlivější, možná tak za naivní, nejnaivnější, případně deb.ilní a nejdebi.lnější

Systém měl fungovat tak že si spoříte do důchodového konta a v důchodu pak dostanete SVÉ peníze zpátky.
Pak nějakýho zmr.da napadlo že ty peníze bude průběžně používat k zalátávání státního rozpočtu a že to pak "vrátí"
Výsledkem je, že se celý systém už před mnoha lety zhroutil a místo toho, abyste dostávali SVÉ peníze, tak dostáváte PŮJČENÉ peníze a tyto půjčené peníze pak musí splatit příští generace I SE ZBYTEČNÝMI ÚROKY - není to tak, že by současné penze platila příští generace, vůbec ne, a všechny socansko-komoušské kecy o "generační solidaritě" jsou jen hromada kydů. Příští generace neplatí současné důchody, ona splácí ÚROKOVANÉ PŮJČKY na současné důchody a to není nic jiného, než zkur.vená zlodějna.

Když tohle provede někdo v soukromé sféře, tak se tomu slangově říká "letadlo" a jedná se o kriminální činnost zpronevěry, za kterou se v civilizovaných zemích chodí na hodně dlouho sedět. Když to udělá politik, tak to nazve "úspěšnou důchodovou reformou". Ostatně jako v tom vtipu:
- obžalovaný, jak vás napadlo splácet vklady starých věřitelů pomocí vkladů nových věřitelů?
- inspiroval jsem se státním sociálním systémem, ctihodnosti.

Podle jeho článků soudím, že Jandourek nikdy neměl oslepující ekonomické vzdělání, to ho ale neospravedlňuje k šíření podobných stupidních dezinformací jako je ospravedlňování průběžného důchodového systému, který celý není ničím jiným než odpornou a ohromnou defraudací peněz poctivých občanů
von.rammstein
29. května 2011 • 17:31
ale co s těmi nezodpovědnými, kteří si na stáří spořit nebudou (i ti mají hlasovací právo a populistické politické strany se na ně už dnes třesou)