Život a styl

Zpět na článek

Sociálně demokratická věrchuška: Šeď a hnus mého dětství

56 komentářů

debruska
2. června 2011 • 15:00
Ano,ano,ano. Konečně rozumný názor.Máte pravdu "pepaplech".
neilyoung
27. května 2011 • 19:20
Primitivní lůza se spojila a právě nám vládne. A mít koupený titul (jako někteří modří bolševici) samozřejmě znamená "podstatně vyšší" inteligenční i emoční qocient. Znám spostu pravicových bolševiků, kteří titul nemají, a naopak spoustu klasických rudochů, kteří se pyšní titulem a velmi úspěšným životem (atašé, velvyslanci, ředitelé, překladatelé, atd.). Ale to vy při své omezenosti nemáte šanci...
marauder
27. května 2011 • 07:56
nevzdělaný nebo polovzdělaný jedinec nabízející na trhu práce svou fyzickou sílu -a tato primitivní lůza se chce spojit a vládnout - zašlapat do bláta
neilyoung
26. května 2011 • 23:27
Co Vy jste? *** OSVČ, nebo *** zasraný zlodějský podnikatel, který ojebe všechny od zaměstnaců přes zákazníky až po stát? Ať žije dělnická třída! 11:25, to jste pracující člověk? Vytváříte nějaké hodnoty? Já z toho, co odvedu na sociálním pojištění zaměstnance, živím jednoho průměrného důchodce. Plus odvádím daně z brigád. Je to málo? Mám nataženou dlaň?!!! Začíná jít do tuhého, ten třídní boj bude ještě zajímavý. A o to zajímavější, že jej vyostřují pravicoví neobolševici. Těším se, až se bude nějaký z těch arcizlodějů houpat někde na pouliční lampě
whitebeard
26. května 2011 • 12:04
JXD neřekne pravdu ani omylem
sendyman
26. května 2011 • 11:25

Spáči, to jste mě nepochopil, ale to je na dlouhou debatičku u píva!
Mně nevadí ani tak moc levicoví voliči, je to jejich právo a jejich blud. Přesto mohou být vzdělaní a bohatí duchem, i penězmi.
"Zkurvenej socan" je primitiv, ale spíš "vychcánek" s nataženou dlaní.
Takový člověk RX dříve nečetl (byl "drahý", to radši ta dvě píva...) a nedebatoval tady na onlajnu. Je to podobné, jako (kupříkladu) 40letý muž nečetl Mateřídoušku, nebo Bravo. Každému, co jeho jest.
Teď už bohužel ano. Redakce pro to dělá možné i nemožné. Maže rozdíly a obrací se čelem k masám...
Avatar - sleeper}
sleeper
26. května 2011 • 10:37
Po sametové revoluci ti, kdo zahodili rudé knížky, začali houfně vstupovat do Občanského fóra a v co se později přetavilo, víme všichni. Současný pan prezident odpověděl v roce 1992 na jeden vlezlý dotaz novináře, který zněl: "Proč strana, která se honosí přídomkem demokratická v názvu, houfně přijímá bývalé komunisty?" větičkou "Potřebujeme členskou základnu." Tak jest... TOP09 bych se také příliš neoháněl, víme, co byl chemický Míra za bývalého režimu zač, že :o)
placirkabodlo
26. května 2011 • 10:37
vykani neni prezitek, ale normalni slusnost. s nejakym burzo nebo komo to nema nic spolecneho. jenze na netovem foru je tykani prezdivkam NORMALNI uz od vzniku netu. ale i z toho se da udelat velke dilo co. hehe. a podle toho clovek pozna nadcloveka. to je preci jasny i malemu diteti. pozdrav panbu ve spolek
Avatar - sleeper}
sleeper
26. května 2011 • 10:31
Sendymane: Reflex čtou i levicoví voliči. Není jich sice mnoho, ale jsou. Překvapení, že? Samozřejmě, pro takové lidi je politická rubrika Reflexu buď úsměvná, nebo se podivují nad tím, jak některá "rádo­byde­mokra­tická" média dokážou lhát hůř, než socialistické Rudé právo. P.S. Aby byl paradox dokonalý, jako novinář spolupracuji se stejným vydavatelstvím, které má pod svými křídly i Reflex :o)
pepaplech
26. května 2011 • 09:15
Moc by mne zajímalo co by JXD napsal pokud by v té restauraci sedělo více individuí jeho typu. Opěvoval by jejich dokonalost, eleganci a pronikavou inteligenci ?
Nenávist některých rádoby intelektuálů k lidem opačného smýšlení je neuvěřitelná ! Nesvědčí to náhodou o stavu této společnosti ?