Komentáře

Zpět na článek

Radek John byl v televizi. Pak ho odvezli rovnou do blázince

11 komentářů

roman1969
24. května 2011 • 16:51
... jen aby to zas nějaká slovenská TV nedala do hlavních zpráv ...
panna
24. května 2011 • 12:46
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
neilyoung
24. května 2011 • 20:25
Válka už tu je. Proti zaměstnancům. Nevím, proč zrovna zaměstnanec je horší kasta než OSVČ, kteří mají kupu daňových výjimek a téměř nemusí platit SaZP... atd.
nakop
25. května 2011 • 05:43
Například odvádí daně, soc. a zdravotní pojištění, i když zrovna nic nevydělávají !
neilyoung
25. května 2011 • 15:49
Tak to mají fakt blbé
strassidlo
25. května 2011 • 14:06
Když to mají OSVČ tak skvělé, proč zůstáváte zaměstnanvcem? Asdi pro ty jistoty: každý měsíc dostanete nasypáno, ať děláte dobře nebo špatně -OSVČ může dělat jak chce, ale zclea běžně mu taky zákazník nic nezaplatí, taky když dostanete rýmečku, tak se hodíte marod a peníze (jen o trochu méně) zase dostanete -OSVČ nedostane nic, taky vám zaměstnavatel platí několik týdnů dovolené -OSVČ za "dovolenou" žádné prachy nedostane, vy si zajdete nakoupit se travenkama, které nejsou ani zdaněné -OSVČ si všechno zaplatí ze zdaněných peněz sám, když vás z práce vyhodí, jdete se válet půl roku na dávkách z pracáku -OSČ od pracáku nedostane nic, i přesto, že do tohoto fondu zaměstnanaosti musí platit a to i když vůbec nic nevydělá. Tak kde jsou- kuva- ty výhodný daňový výjimky???! Leda tak v hlavinkách pitomců, co tráví celej život jako uřvaní zaměstnanci a nenažraní odboráři jim bludy o "obrovských výhodách těch druhých" vypláchli mozek.
neilyoung
25. května 2011 • 15:47
Jako zaměstnanec si u svého vykořisťovatele hodit marod raději nesmím. A platit cca 13% anebo 47% ze superhrubé mzdy je kurevský rozdíl, přitom zdravotní péče a důchod jsou vypočítávány za stejné částky. A to se bavíme jen o přiznaných a tudíž i daněných příjmech. Koneckonců je u nás nejvíc OSVČ na celém světě. Tenhle stát živí pouze zaměstnanci. Nedávno jsem viděl spočítané, kolik je reálná daň z příjmu právnických osob (tzv. korporátní daň). Po započtení všech výjimek (které zaměstnanci nemají) je to zhruba 12%. Žádná Řecká, ale Irská krize, to je naše budoucnost!
neilyoung
25. května 2011 • 15:51
A zrovna ta stravenka je vlastně jediná ze dvou výhod, která mému zaměstnavateli vlastně zbývá...
cartouche66
25. května 2011 • 11:03
Problém je že kokůtci jako Holec se v týhle válce vidí na straně kapitálu, ale přitom mu slouží jen jako futerkanon!
Jiří Urban
24. května 2011 • 12:33
V posledních měsících nejsem spokojený s úrovní článků reflexu, a to zejména těch pana Holece.

Od dob Kalouskovy slavné mystifikace se začalo podivným způsobem mystifikovat i v redakci reflexu. Na poprvé to bylo zábavné, na podruhé trapné a teď už to je to dokonce urážející.
Články získaly podivně bulvarizující až řekl bych agresivní ráz.
Začíná se vytrácet jasná kontura co jsou fakta a co úsměvná nadsázka.

Nevím co je smyslem těchto článků a proč nabírají tento trend.