Archív

Zpět na článek

Šmoulové jsou nacisté. A taky trochu stalinisté

4 komentářů

jirkacv
22. května 2011 • 14:15
Například Křemílek s Vochomůrkou jsou jasní homosexuální squatteři, Víla Amálka prostituující houmlesska a Pes Fík zástupce nezvladatelného potulného bojového plemene. Nakonec i samotný Večerníček je typickým příkladem nezodpovědného chuligána, který místo aby třídil odpad, rozhazuje ho okolo sebe... Bych ty pohádky zakázal ...
Chauif
22. května 2011 • 13:44
Já osobně by z toho, zda je taťka šmoula jako Stalin, nebo Hitler moc velkou starost neměl. Z čeho bych ale trochu starost měl jsou "rodinné poměry" šmoulů a jejich dopad na děti, které na seriál koukají.
Takže, buď se tyto postavičky rozmnožují nějak bezpohlavně (tedy Šmoulinka si pomyslí, že chce malého Šmoulu a má ho), nebo je otec taťka Šmloula (což znamená, že všichni Šmloulové až na Šmloulinku a taťku Šmloulu) jsou bratři (a z hlediska genetického bych se ptal, proč mají jen jedno pohlaví). Nakonec se asi jedná o volnou komunitu pohlavně nežijících individuí a jednu šťastnou rodinku (taťka a Šmoulinka).
Napadá mne ale jedna docela nevhodná myšlenka: co když se na šmloulince všichni střídají? Brrrrr. Fuj!
loren1
22. května 2011 • 13:16
Mezi Šmouly funguje komunismus, pochopitelně, neboť to nejdou lidé se všemi jejich závistivými, chamtivými a nepřejícnými vlastnostmi. To je taky jediné prostředí, kde komunismus fungovat může. Nacisté nejsou, neboť pomáhají i jiným "národům", zde se jako v každé pohádce dělí bytosti na dobré a zlé, dobrým se pomáhá.
jiriydolezalostny
22. května 2011 • 10:25
tohle neni vůbec nic nového, tohle napadlo už lidí..
http­://ba­lon.bl­og.id­nes.cz­/c/171­244/Mo­dri-komuniste.html
.---
dávno, před mnoha a mnoha lety..
http­://www­.epi­nion­s.co­m/re­view/­kifm-Network-Cartoon_Network-Smurfs/kifm-review-4A9D-3F95EBE-3953A579-prod4