Komentáře

Zpět na článek

Sekta v parlamentu: Věci veřejné mají jen přes 900 členů

13 komentářů

sedlakjura
16. května 2011 • 20:50
nemá smysl číst. Z Mladé fronty přešel rovnou do první linie a na vizitku by si mohl napsat - Buchrt - specialista na Věci veřejné!!
pgotze
12. května 2011 • 09:05
Vite pane autore, VV projekt, at byl jaky byl, nebo jeste stale je, byl velmi riskantni podnik od sameho zacatku a urcite neni podnikem idealnim. Na druhou stranu kazda akce ma reakci a kdyby standardni velke strany fungovaly dobre, tak ve spolecnosti zadna potreba na stranu tohoto typu nevznikne a nikdy se do parlamentu nedostane. Je to proste reakce na nejaky stav. A ja jsem uprimne rad, ze do toho nekdo sel a neco jako VV vzniklo, protoze jinak by se ty sracky, co ted plavou na povrch, nikdy ven nedostaly. Tohle totiz vubec neni vladni krize kvuli veckarum, tohle je vladni krize kvuli zkorumpovanym hlavnim stranam. Asi to veckari pekne projedou, ale za ty vyplaveny sracky to stalo za to. Bohuzel vy novinari (az na vyjimky) premejslite na urovni zakladni skoly.
pppppp
11. května 2011 • 23:56
mě znechutily tak, že jsem Reflex přestal číst. Po dlouhé době jsem sem nakoukl a hned na mě vypadl další z neskutečně hloupých, a nevydařené dehonestační kampani poplatných, článků jakéhosi V. Bucherta.
Honem jsem sklouzl na ohlasy a alespoň trochu si zlepšil náladu; pánové sendymyne, palopetro, leroyi, dovolte, abych s Vámi vyjádřil bezvýhradný souhlas!
leroy
11. května 2011 • 18:45
a je pro mě hodně nemilé zjištění, že se zrovna Reflex stane součáístí této kampaně a tím se profiluje jako bodyguard těch skutečných kmotrů... Tady 22 roků jako že po komančích zase národ musí číst mezi řádky. Co takhle přenést svou tvůrčí invenci na ty skutečné cíle ? Nebo se chcete bavit o Bártových údajných 0,5 mega abychom se nemuseli bavit o ostatních kauzách (třeba o Promopru), abychom se nemuseli bavit o Tluchořích, Dalících a o tom do jakého hajzlu politika v tomto státě už spadla ? Každý normálně myslící člověk stejně vidí, čím se Bárta skutečně provinil... Pokusil se zastavit okrádání občanů tohoto státu, to je tady hrdelní zločin a důvod k totální démonizaci jedince , popř. strany.
sendyman
11. května 2011 • 15:13
Bucherte, protože jste prase a ne nezávislý novinář. "Privatizace politiky"...
A co jsou všechny ty kauzy, linoucí se naší polistopadovou politickou scénou? Rozdaly si to především ODS a ČSSD, ale i mnohé menší strany si zamastily rypák, abych nezapomněl třeba na Kalouska a KDU-ČSL.
Že Řebíček vydržel na MD 3 roky, jako "bývalý" spolumajitel Viamontu? Kolik to stálo?
Ten výčet by byl předloooouhý.....
Protřelý podnikatel a "politik - naivka" Bárta měl tu smůlu, že do toho šel otevřeně, ale hlavně, že rozčeřil poklidnou hladinu korupčního rybníku. To se kapříkům nelíbilo, tak si zaplatilo vás, "nezávislé novináře" a rozpoutali jste peklo. Nic na tom, že všechny "kauzy" VV, od samolepící SPZ po "úplatky" z vlastní kapsy (nikoliv ze státního, jako u jiných, navíc pro své lidi) byly jen chudými a vzdálenými příbuznými kauz jiných stran - hlavně, že se to rozmázlo, aby si ovčan mohl udělat "svůj úsudek" a kapři se rochňali v pohodě dál...
Nepíšu to proto, že bych byl členem Veverek, ale proto, že to tak prostě je...
Běžte do hajzlu.
Politika byla u nás zprivatizována hned po listopadu, a to tvrdě. Ono je to tak všude ve světě a dlouho (mocnáře svrhla a republiky zakládala, zjednodušeně řečeno, průmyslová revoluce), akorát u nás vám na to prosťáčci a naivkové skočej...
sendyman
11. května 2011 • 21:20
A ***!
Jsem zabrousil koldokolakolem a Tomio to vyjádřil dřív a líp. Přiznám, že líp bych to nenapsal, a to je co říct!

http­://o­kamu­ra.bl­og.id­nes.cz­/c/186­911/Nej­mensi-zlo-je-vymenit-soucasne-politiky.html
strassidlo
13. května 2011 • 11:15
A mně už se k tomu Vilíkovu blábolu anii nechce nic psát... tak se jen zařadím za Vás se zvoláním: SOUHLAS!
ivanb
11. května 2011 • 12:54
...jsou od začátku výpotek partičky finančně zajištěných dobrodruhů, kteří zkusili, co všechno jim projde.Tečka.
pifl
11. května 2011 • 15:13
Souhlasím,VV byly čechům čert dlužnej!
sendyman
11. května 2011 • 16:04
Kontrolní otázka:
Soudíte tak z vlastní zkušenosti, nebo z mediální masáže?