Fotogalerie

Zpět na článek

Ruský bizár: Takhle vypadala nahota v sovětských budovatelských filmech

17 komentářů

Nalim258
To vypadá, jakoby všechny herečky v tehdejších ruských filmech byly v hrudníku mírně podměrečné.
Jana Volhejnová
Spíš než fotky jsou zajímavé hrubky v textu. LeChtivost češtiny je skutečně jedinečná.
Miloš Hora
Ten film o cikánech, zlodějích koní, natočil moldavský režisér a odehrává se v Moldávii a Rumunsku. Prej tam dělal asistenta Putin, ale to říkal kačer...
Vlasta Hrdličková
Neviděla jsem žádný z uváděných sovětských budovatelských filmů. Nemyslím si, že by všechny zde uváděné filmy byly zrovna budovatelské😉... Viděla jsem ale film z roku 1972 A jitra jsou zde tichá... Krásný, ale pro mě smutný, bylo mi líto těch krásných holek... A ta nahota se tam taky myslím mihla, když se holky koupaly...
Alois Rudý
Ty nahotinky ve filmech SSSR byly většinou Ukrajinky😏
TCerny
Mazev clanku je sice pravda , ale prvnich 30 let po valce jsem v Praze videl nesrovnatelne vic supervynikajicich filmu francouzskych , italskych , GB i USA nez moji kolegove treba v Nemecku , kam jsem pred 50 lety emigroval.
Nicmene moc hezky italsky film Bertolucciho z r. 72 Last tango in Paris s Marlon Brando a Maria Schneider , kde se poprve ukazuje analni sex jsem videl az po me emigraci.
Rijard_65
Aha. A jak vypadá nahota v současných amerických filmech? Souloží se v kalhotkách a podprsence...
Miloš Hora
Hochu, hochu. Skvělá scéna Švorcová s Haničincem v posteli - seriál Žena za pultem, a jiné a jiné. Nech ty sověty na pokoji, ztrapňuješ se...
kovarik
I já považuji SSSR a Rusko za říši zla, stejně jako RR. To ale neznamená, že budu mlčet k nesmyslům - něco si o sovětském filmu nastudujte. Cikáni jsou do nebe je budovatelský film? A další a další ukázky ... je to fakt trapné.
Jekatrina Dreslerov
Jaký budovatelský film? Viděl jste ho vůbec? Asi jste spadl z hrušky a na hlavu. Už nevíte, co o Rusku vymyslet. N.B. To byla sovětská komedie z prostředí pašeráků, která k budovatelským filmům měla hodně daleko. Doporučují Vám doplnit své vzdělání.