Komentáře

Zpět na článek

Svět má právo vidět mrtvého Usámu!

22 komentářů

vistaintel
6. května 2011 • 09:59
proč jej hned zastřelili, když od něj mohli dostat tisíce podrobností o jeho činnosti a činnosti Al Kájdy a navíc ho tzv. vytěžit ve smyslu kde má své lidi a skupiny. Nad tím by pracovník konrarozvědky zaplakal.
pavel07
5. května 2011 • 21:28
Tak především my všichni co tu pindáme a soudíme, tak můžeme mít názor asi jako chlap, kterej posuzuje, jaký to je rodit. Nikdo (zřejmě) nejsme pozůstalý, a tak víme houby, jestli by nás zobrazení mrtvoly někoho, kdo nejspíš inicioval takové násilí, nějak potěšilo.
staracek
5. května 2011 • 16:37
Agentura Reuters vydala ve středu večer snímky z Usámova domu, které pořídil necelou hodinu po odletu amerického komanda neidentifikovaný příslušník pákistánské tajné služby. Jsou na nich čtyři mužská těla, z nichž jedno jsou zřejmě ostatky syna Usámy bin Ládina.....
http­://www­.novin­ky.cz­/zah­ranic­ni/sve­t/2325­66-pakistanec-se-dostal-do-usamova-domu-hned-po-utoku-fotografie-jsou-drasticke.html
zajda61
5. května 2011 • 13:46
JXD už to nehul,... já tu hlavu na kaši vidět nemusím,..
luce5
5. května 2011 • 14:13
Podle mě jde v tom článku spíš o to, že pro Američany jež byli po 10 let krmeni výčtem toho co tento arcizloun spáchal (ikdyž ne osobně) bude potřeba minimálně dalších 10 let krmení tím jak ho sundali, protože právě pro ty Američany to má být zadostiučinění... Samozřejmě že většině z nás je to úplně jedno )

Ať si kouří, do reflexu píšou i horší...
cartouche66
5. května 2011 • 12:41
které "zabil". Bláboly! Jak je moh zabít, nikdy v USA nebyl! Celý to vůbec bylopochybný divadýlko hned po těch věžích! Sakra - koho a proč to furt hledali? První zprávy když Bushit vysotupil v televizi zněly: "Dopadneme pachatele, at se skrývají kdekoliv! Živé nebo mrvé ..." ale oni přeci mrtví byli!!! Zahynuli se svými oběťmi v těch letadlech a kdokoliv jiný kdo jim mohl pomáhat byl jen spoluúčastník! Ale rozhodně mezi nimi nebyl Usáma! Jakpak by je kontaktova? A jak vůbec lze někoho donutit provést sebevraždu? To je rozhodnutí každého jednoho člověka, z toho nejde obvinit třetí osobu! Že je pochválil jako mučedníky je jiná věc - to udělaly miliony jiných ve světě. Amíci tehdá neměli pronášet silácký řeči a připravovat války, okupace a smrt milionů obyvatel jiných zemí, ale spíš se zamyslet nad sebou, čím dokáží vyvolat takovou nenávist, že kvůli ní někteří páchají takové hrozné činy jako bylo 11. září 2001! Měli opustiti Perský záliv a Saúdskou Arábii a přestat si hrát na četníky světa a vývozce demokracie tam kde o ní nestojí! A ty miliony lidí a tisíce jejich vojáků mohlo žít a kdyby to udělali po prvních signálech, už v tom roce 1998, tak mohlo žít i těch 3000 lidí z těch věží!
davidfranke
5. května 2011 • 15:20
"(Amíci) se spíš (měli) zamyslet nad sebou, čím dokáží vyvolat takovou nenávist, že kvůli ní někteří páchají takové hrozné činy jako bylo 11. září 2001!"
Tak to je fakt logika! To je to samé, jako byste řekl, že židi si můžou za holocaust, protože měli prachy a povyšovali se nad ostatní, holka, kterou někdo znásilnil, si za to může sama, protože se nezamyslela nad tím, jestli nemá příliš krátkou sukni nebo velký výstřih, a tak by se dalo pokračovat.
Ti "bin Ladinové" jsou prostě magoři a vinu nehledejte v !nás" (čímž myslím mj. v Američanech, protože jsme na jedné lodi).
cartouche66
6. května 2011 • 09:50
Kdo je s kým na "jedné lodi"? Na jedné lodi nejsou ani ti prostí klamaní Američané a jejich skuteční páni (nemyslím vládní loutky), kteří tahají za provázky! Se Židy to bylo zrovna tak - miliony jich zalatily za zločiny hrstky finančních oligarchů, z nichž všichni ani zdaleka neměli jen židovksý původ! Je fakt, že mnozí drobní tzv. keťasi, kteří chodili v kaftanech, vydělávali slušně na válečném utrpení za WWI. a lidi si to dobře pamatovali. I moje prabába s nima kšeftovala, dkyž jim prodávala máslo ze statku, aby ho oni přeprodali za mnohonásobek. Chci tím jen říct, že hladoví nezaměstnaní a že jich bylo až 8 milionů v roce 1932 v Německu, pak snadno uvěřili, že právě Židí jsou příčinou jejich bídného postavení, a ne kapitalismus jako zločinný systém diktatury směnné hodnoty nad lidskými potřebami! Co s tájá těch sukní ... jak to říct? No jaká šla, takovýho našla, by asi prababička řekla Zkrátka když holka nechtěl mít problémy, nechodila jako "flundra" (její výraz). Čili bez spoluviny žádná není ....
cartouche66
6. května 2011 • 09:53
oprava: ... miliony zaplatily ... židovský ... když ... Co se týká ...
davidfranke
6. května 2011 • 10:07
Dobře, tak další příměr: koupím si drahé auto a závistivý soused mi ho obejde pětikorunou. Aha, MOJE VINA, neměl jsem tak marnotratně rozhazovat a dávat své bohatství na odiv. SVATÁ PROSTOTO!