Život a styl

Zpět na článek

Skandální programová změna na televizních obrazovkách: Fotbal vs. hokej

17 komentářů

ladis42
4. května 2011 • 17:35
Já se tedy radši podívám na skvělý hokej 4:3 než na nudu španělských primadon 1:1!!! A to mám fotbal radši než hokej.
extnt
4. května 2011 • 09:22
nebo nekouknete na nějaký pěkný film...
Protože mám fotbal i hokej tam, co má pan Habera diváky, daleko spíš mi vadí, že se tyhle "sporty" cpou i na ČT HD a všechny zajímavé filmy (včera Roming) jdou kvůli tomu jen ve standardním rozlišení.
Nicméně pokud bych se vyjádřil i k otázce jestli hokej nebo fotbal, tak radši hokej, protože tam se nagelovaní šašci neválej a neumíraj na trávníku, aby za minutu byli zázrakem uzdraveni potrestáním soupeře... Taky jsem ještě nezaznamenal, že by se hokejisti na tréninku učili simulovat faul, zato u čutálistů to patří k základním znalostem.
Vám to fakt nepřipadá trapný? Fakt nechápu, jak ještě pořád v dnešní době může tak skvěle fungovat "chléb a hry" a kolik lidí se tím dá oblbovat.
istyl
4. května 2011 • 08:59
tak proto chci, aby se zrusili poplatky, aby se neplatilo pro ctv a koukalo na neco jineho...
bartape2
3. května 2011 • 21:42
Ten kanal se menuje CT 4 sport a ne CT 4 fotbal.
seaff
3. května 2011 • 19:41
já jsme tedy jednoznačně pro hokej, Barca to má stejně v kapse

ultimathule
3. května 2011 • 17:36
-proč přesně je u článku použita fotografie malých muslimů, jak čutají do meruny v meshitě?
sendyman
3. května 2011 • 18:07
No jo, sakra. Ani jsem si toho nevším, jak jsem byl nasranej, co to zase melou.
Taky nevím - není ono to dneska trendy?
ultimathule
3. května 2011 • 18:55
Já si na to vzpomněl, kdysi o tom byl článek v tištěném. Podobné fotky, jen v barvě. Jakože muslim+meSHITa + fotbal=pohodička. Holčičky tam patrně štrikujou burky na barbíny, ale o tom v článku nic nebylo. A ano, je to trendy. Shit.
placirkabodlo
3. května 2011 • 20:56
protoze de o fotbal (balon), a ja bych byl radsi, kdyby se tam kopalo do tvejch kouli, ktere bych ti pred tim setnul katanou (to je takovy svycarsky nozik, ale z japonska). je mi jasne, ze fotky pedofilnich krestanskych knezi v akci, jsou pro tebe vice vzrusujici, ale nemuzes mit verejne vsechno.

(a bartosek ma pravdu a fotbal bych hodil klidne pro dnesek na dvojku, intelektualove by sli na absinth, no boze)
ultimathule
3. května 2011 • 21:39
Poslyšte, člověče-jestli Vás ještě nikdo neupozornil na to, že máte závažný psychický problém, tak mi dovolte, abych se toho ujal. Zkusím to tak, abyste to pochopil: Vám prachsprostě jebe v kedlubně, kape na karbid nebo užíváte něco, co Vaší psychice nedělá ani trochu dobře. Patrně trpíte obsedantně konvulzivní poruchou osobnosti; ale nezlobte se, s tím se na mě obracíte zbytečně. Nejsem psychiatr ani kněz, nemůžu Vám dát prášky ani rozhřešení. Jako amatér Vám můžu poradit relaxační čutání do meruny proti stěně paneláku, Neurol, Rohypnol nebo euthanasii.