Archív

Zpět na článek

Paľo Habera má lidi u pr**le. Měli by mít oni u pr**le Paľa Haberu?

33 komentářů

edither
11. května 2011 • 12:03
Habera je vyhaslá hvězda??Já jsem byla na posledním koncertě v Praze a tam to rozhodně nevypadalo jako na na koncertě nějakého chudáka..naopak!!!
Každopádně bych já sama řvala už dávno....fanynky nepustí ke slovu skoro nikoho a přenos by byl dvojnásobný.Nehledě na to,že my sami ani neslyšíme, kam všude samotné fanynky posílají právě porotcePodle mého je právě Habera ten neobjektivnější ze všech porotců!!!
vistaintel
4. května 2011 • 11:53
mně tam leží Habera už delší dobu.
lobineu
4. května 2011 • 10:06
pokud si pamatuju, jisté děvče příjmením Fecková nazval při jejím hodnocení Fucková.
Kromě titulu největší nýmand v porotě by měl dostat i titul obyčejného dobytka (neobyčejného na něm opravdu nic není).
A Habera? Nu - kdo z nás si naposledy (pokud vůbec) koupil jeho desku, povstaň!
extnt
4. května 2011 • 09:44
Občas, když není nic lepšího, se na superstar kouknu a v podstatě jediná smysluplná hodnocení jednotlivých výkonů jsou zrovna od Habery. Osvaldová je většinou taky ok, ale dost často se z ní stává "hodná mamina", zejména pokud hodnotí hezký kluky. Zeťová je trošku jednodušší, takže se bohužel často neumí vyjádřit tak pregnantně, jako dva dříve jmenovaní, taky ujíždí na hezkých tvářičkách, ale zase má evidentně sluch a všímá si nesrovnalostí. No a Rytmus je bohužel nejslabší článek, který ani nemá sluch, ani nemá slovní zásobu, ani nemá vkus, takže v podstatě jen zbytečně vydýchává kyslík.
A k Haberově hodnocení: myslím, že to nikomu krom autora článku nevadí - je ve svých hodnoceních věcný a konkrétní a na to, aby hodnocení mohl efektivně sdělit potřebuje relativní ticho, takže si ho zjednal. A uječené fanynky v sále nejsou těmi, kdo tu show platí, těmi jsou televizní diváci (protože jednak asi posílají SMS, ale hlavně určují ceny reklamního času v rámci show).
Navíc jsem měl silný pocit, že Habera měl instrukce od režie, aby se snažil přenos držet v určeném čase, protože pokud by pokaždé nechal fanynky vyječet, tak by to zcela jistě přenos trval 1,5 - 2krát dýl, než kolik na něj televize měly času.
A závěrem - pokud se podíváte na podobný formát v zemích, kde to opravdu umí, tak zjistíte, že pokaždé je ta show úspěšnější, pokud je v porotě nějaký neotesaný řezník, který ovšem tématu rozumí - což zřejmě má být Haberova role.
Tož tak.
enrico.bizzarro
3. května 2011 • 14:33
Ono se říká, že když máte v týmu jednoho křiváka, pak je takový celý tým. Ano ukazuji přímo na Rytmuse, který je nahony vzdálen jakékoliv slušnosti. Podobné soutěže a pořady dělají s egem lidí nepěkné věci.
el.za
3. května 2011 • 11:07
Taky na něj koukám a jde z něj nakažlivá pozitivní energie. Bylo mi líto jak ho sjeli. U všech ostatních (i když třeba lépe zpívají) klidně odejdu vařit čaj, ale na něj koukám a bavím se!
chlebasmaslem
3. května 2011 • 10:04
se nikdy v životě asi nerozčílil a zřejmě soucítí s hysterickými pubet'ačkami.
Taky bude zamindrákovanej, už od pohledu
pgotze
3. května 2011 • 09:33
Vite, ja nevim, proc za vsim hledate nejake hluboke myslenky. Proste se v dany okamzik nasral a pustil to ven. Stava se to milionkrat a milionum lidem. A stava se to, protoze to proste je lidske. Nic vic, nic mene. Delat z toho filosofickou otazku, proc tam vlastne je, prijde trapne zase mne.
NrteP
3. května 2011 • 08:59
Superstar jsem už roky neviděl, naposledy mě tam zaujala nějaká Naďa Válová a potom už jsem to skoro neviděl, tak moje hodnocení bude jenom okrajové a nepodstatné. V neděli jsem při přepínání najednou narazil na opravdu zajímavé pojetí Satisfaction od Rolling Stones od jakéhosi kluka a tak jsem to dodíval do konce, včetně hodnocení písničky porotou a nestačil jsem zírat na rekce Habery, Osvaldové a ještě jakýchsi dvou lidí. Mě se to vystoupení líbilo, možná proto, že mám Rolling Stones v oblibě. Nebylo to kopírování, ale pojetí a teď to hodně přeženu - tak jak například pojal Joe Cocker With A Littel Help With My Friends, t.j. po svém. Že frázování a rytmus nebylo vždycky precizní nepovažuju za hlavní, je to živé vystoupení a nevím, jestli znáte koncertní nahrávky Rolling Stones, kde Mick Jagger je se zpěvem úplně vedle jak ta jedle. No a co? Takový Bob Dylan dokázal zazpívat písničku bez toho, aby byť jediná nota byla naprosto čistá. Jenom v tom to není. Hodnocení poroty dle jejich měřítek a schopností tam může odpovídat leda tak výběru snaživých sboristů do muzikálů československé produkce, toť vše.
Ale k SuperStar - nikdo mě nenutí se na to dívat a když to sype peníze alespoň operátorům a TV, tak to na komerční TV asi patří.
Jirka1313
3. května 2011 • 09:18
Já s vámi i s autorem naprosto souhlasím. Přesně to jse o o tom Satisfaction chtěl napsat. Jediný, kdo tam byl kromě Habery za vola, byla jinak slušná kapela, hrající to jako na Sokolském sletu.