Komentáře

Zpět na článek

Radek John: Gumákem za necelý rok

5 komentářů

Jarabak
29. dubna 2011 • 21:24
Víte, ono je jedno, za co horoval před volbami. Voliči vv jsou totiž stejní, jako voliči čssd. Jejich názor totiž utváří strana. On zkrátka volí jóna a co řekne jón, je správné. Sice třeba možná hořekoval o tom, že chce rušit akcie na doručitele, ale chápejte, proboha - babák je přece z vv a véčkaři, to jsou kluci potiví. Ten je drží proto, aby je nedrželi kmotři. V podstatě kdyby jón řekl, že hovna jsou nejlepší pomazánka na chleba a že to, že se dosud neužívaly tímto způsobem, je dáno potravinářskou loby, kterou ovládá langer a která zmanipulovala svět, aby lidé kupoval jejich výrobky, tak by voliči vv zaplesali, jaký je to ten jón pašák, že zase těm dinosaurům pěkně hrábl do kožichu a odhalil jejcih odporné triky To není nadsázka, to je přesně styl myšlení voličů vv a čssd. Proto taky koneckonců pořád představitelé vv slntají blahem, kdykoliv pomyslí na soudružské spojení s čssd.
vavrjan
28. dubna 2011 • 12:39
Radek na tyto vládní funkce nemá. Práce v Nově byla zcela něco jiného a on to prostě jenom neodhadl.Navíc má v závěsu velmi dobrého hráče Víta Bártu a jemu on nestačí. Bárta rozhoduje o všem i po odchodu z vlády a to zlomí Johnovi vaz i v jeho nové trafice. Stejná situace je sice v TOP 09 kde je hnacím motorem Kalousek a pan kníže se z nadhledu dívá. Ale on se umí dívat jenže John ne .Kníže Kalouska ukočíruje John Bártu ne. Nemá na to.
strassidlo
28. dubna 2011 • 10:46
Johna sice nemusím, ale zas tak nenávistný blábol si nezaslouží. Holec nikdy nebude stejně dobrej novinář, jako býval John a tak si svý mrňavý ego vylepšuje vyskakováním na úspěšnějšího kolegu.
sendyman
28. dubna 2011 • 10:21
Stačilo říct, že mu prostě dáte svůj hlas...
von.rammstein
28. dubna 2011 • 18:21