Život a styl

Zpět na článek

Zakážou nám v McDonaldu kvůli tlustým dětem Happy Meal?

12 komentářů

sirien
25. dubna 2011 • 02:08
...je totální absence vlastní odpovědnosti a alibistická snaha cokoliv problematického na někoho hodit.

Mám rakovinu? Zažaluju tabákové firmy! Co na tom že jsem kouřil dobrovolně, je to JEJICH chyba, rozhodně ne moje

Střílí se na školách? Zlý zbrojní průmysl, všude okolo nás jsou zbraně a v tom je problém! Rozhodně to není v naší výchově, jak by napovídalo srovnání třeba se Švýcarskem, kde je zbraní víc, ale zločinnost je na nejnižších hodnotách ve světovém měřítku.

Jsem tlustý prase? Nebo je moje dítě tlustý jak prase? Zažaluju McDonald, rozhodně to není tím že bych se neuměl stravovat případně tím že si vozím svůj línej zadek autem i na dva bloky vzdálenosti a za celej tejden je můj největší sportovní výkon to, že projdu pěšky nákupní centrum.

Usek sem si prsty u nohy sekačkou na trávu? Ne, já rozhodně nejsem neschopný hovado, to ten zatracenej Mountfield zapomněl dát do návodu varování, že nemám strkat prsty mezi čepele běžící sekačky. A s tim sušenim kočky v mikrovlnce to je to samý, jak já to mám vědět? Měl sem se to snad naučit na základní škole na fyzice?

chjo. A nejhorší je, že tahle retardace se začíná přemisťovat i do Evropy
strassidlo
24. dubna 2011 • 16:31
Blafy, jaké se prodávájí u Meka a v KFC může žrát jen úplný blbec a koupit to děcku by mělo být trestné coby týrání.
sirien
25. dubna 2011 • 02:02
ad1 ne že bych KFC miloval, popravdě tam jsem dost málo, ale srovnávat to s McD je zcela neadekvátní a blafy tam neprodávaj - dostanete tam prostě kuřecí maso se zeleninou a houskou/tortillou, nevím co by na tom mělo být špatného. Na pohled mi to přijde i zdravější než knedlo vepřo (a rozhodně chutnější, minimálně co se mě týče - vařený maso mi přijde skoro jak zkažený, úplně ztratí chuť a konzistenci a je z toho divná žvejkačka)

ad2 nevim proč by tam měli jíst jen úplný blbci, popravdě neznám nikoho, kdo by si tam občas něco nekoupil. I můj otec, obecně silně proti-fastfoodově založený, si tam občas jde dát shake (den kdy v Praze zrušili mléčné bary pro něj byl dlouho jedním z nejhorších vůbec, zjištění že maj u McD dobrý shake mu docela zvedlo náladu)
JAsně, pokud tam někdo žere den co den, tak... no, tak nevim, dokud si nestěžuje na následky, tak to je jeho volba. Pokud si pak stěžuje že je tlustej tak je samozřejmě debil, ale jinak nevidím důvod proč mít s McD problém...
strassidlo
25. dubna 2011 • 13:32
1. KFC nepodává jídlo, ale strouhanku. Pokud ji někdo považuje za jídlo, má divný chutě, ale co horší, když je někdo ochotný platit strouhanku za cenu kuřete, jehož podíl je v té porci neznatelný -nelze nepochybovat o jeho intelektu.
2. Shake je jediná výjimka z těch blafů -není to totiž jídlo, ale nápoj a opět mi silně vadí, že je s ohledem na nevalnou kvalitu nestydatě předražený.
Takže za sebe říkám, že já ani nikdo z mých blízkých či známých do těchto chuťově degenerativních zařízení nechodíme. Holt, nejsme in a nekradem a tak si svýho žaludku i výdělku ceníme na víc, než jsou tyto FF hnusy.
lolabi
24. dubna 2011 • 12:01
Žalovat matku že vůbec dovolí aby dítě jedlo neplnohodnotnou a nezdravou stravu. Američani jsou líní jak vařit tak pohnout zadkem. Tohle bude nějaká lůza co na tomhle jídle vyrůstá.
fantomas.x.
24. dubna 2011 • 11:40
zrušit McD KFC a pod..
děkuji.
sirien
25. dubna 2011 • 01:55
Hm. Sportuju minimálně dvakrát týdně po jeden a půl hodině. Minimálně. A lyžuju a hraju tenis a spoustu dalších věcí.
Moje oblíbená jídla jsou např. polopropečnej steak s americkými brambory, lasagne, ***rák, brambory zapečené s panenkou a sýrem... možná to není totálně dietologicky zdravé, ale určitě to není "špatné".
Fakt nemám dojem, že bych byl tlustej.

Ale stejně si do McDonalda občas zajdu a to menu si tam dám. I když to žádný zázrak není, maso tam chutná jako nasolenej karton (fakt, zkuste si to někdy bez všeho toho ostatního co v tom burgeru je) a dělám si z toho srandu jakej hnus to je, tak někdy na to prostě dostanu chuť a koupim si to.
Protože můžu, protože jsme ve svobodné zemi a protože žádná mizerná komančsky smíšlející sketa nemá právo něco zakázat jen kvůli tomu, že se sama neumí kontrolovat, takže jestli vám fastfoody dělaj problém tak se seberte a zmizte si do Severní Koree, tam vám na požádání určitě zakážou kdeco. Nám ostatním nechte právo volby

A mimochodem, KFC byste někdy měl navštívit, s McD se to naprosto nedá srovnávat - maj omezenej sortiment, pravda (ostatně, to kuře maj i v názvu, že jo...), ale dostanete tam normálně udělaný kuřecí maso v housce/tortille s naprosto normální zeleninou a k tomu hranolky nebo brambory (které se v "české" restauraci dávají třeba ke smažáku), totálně nic špatného.
A Burger King, i když na pohled vypadá jako McD, je také docela o něčem jinym... nebudu ho asi zastávat tak silně jako KFC, nicméně i kdyby nic jiného, tak tam dostanete aspoň maso které má chuť samo o sobě (a ne úplně zlou) a burger tam je skutečně burger, velká houska se slušnou porcí masa a hromadou zeleniny a ne jen malej usmolenej a předraženej sandwitch jako u McD
Neni fastfood jako fastfood.
Jarabak
24. dubna 2011 • 09:27
No nevím, ale ta paní se podle mě usvědčuje z naprosté debility. Měla by být zbavena svéprávnosti a dítě svěřeno otci. Nebo ona neumí svému dítěti nekoupit Happy Meal? Co kdyby její dítě chtělo jíst hovna? To by požadovala zakázání hoven? Aby nevznikla mýlka, děti mám. Takže mi nikdo nenamluví, že se to těm dětem nedá koupit. Hystericky řvou akorát děti, které vědí, že si tím něco vyřvou. Dotyčná by spíš měla začít vařit, kráva líná a Happy Meal dětem kupovat jen tehdy, když si vyjedou na nedělní výlet. A né být líná jako prase a krmit je tím (a podobným) od rána do večera.
Jarabak
24. dubna 2011 • 09:29
Jinými slovy - za obezitu dětí můžou vždy rodiče. Pouze s vyjímkou nějaké nemoci těch dětí, což je ale MIZIVÉ procento případů, na které se ovšem obecně odvolává VÉTŠINA tlustoprdů (mám pomalé trávení, mám moc starostí, nemám čas vařit a jiné pdoobné krávoviny)
Jarabak
24. dubna 2011 • 09:31
Když se má ohnout pro něco, co upadlo na zem, tak o tom měsíc přemýšlí, dumá, jak to udělat jinak a pokud je někdo nablízku, vede hodinový rozhovor o tom, proč to nemůže zvednout nebo proč nemůže kousek popojít. Čili obezita je v hlavě lidí, v tomto případě je obezita dítěte v hlavě jeho matky. Soud by jí měl uložit trest.