Život a styl

Zpět na článek

Váš iPhone váš šmíruje. A Android nezůstává pozadu

3 komentářů

brian.boitano
23. dubna 2011 • 09:43
Obavam se, ze je tohle jedna z dalsich novinarsky prifouklych kachen na ktere se ted budou past nekolik tydnu. Kdyby totiz tomu co nafukuji jenom trocju rozumeli tak by v zivote tenhle clanek nevzniknul. Uchovavani polohy telefonu kazdy uzivatel ajfounu nebo drojdu schvaluje v licencnich podminkach uzivani (to ze je necte je druha vec). Tyto data slouzi pro aplikace ktere je s vedomim uzivatele vyuzivaji (napriklad synchronizace casu podle aktualni polohy, pocasi v miste kde se nachazim, google lattitude). Navic nikdo nikde neprokazal ze se tato data nekam posilaji, coz by u opensource androidu slo asi velmi lehce. Laik zasne, odbornik se divi.... a o tom ta Vase cela novinarina-kachnarina je.
2592
23. dubna 2011 • 17:22
Šafr udělal bulvár ze všech novin, kterými prošel. Že zničil Reflex je docela mrzuté. (Doufám, že jednou také někdo zničí jeho!) Tady, na i-Reflexu je to ještě ubožejší tím, že "senzace" jsou odněkud opsané a často až se čtrnáctidenním zpožděním. Rád bych Šafrovi plivnul do ksichtu!
strassidlo
22. dubna 2011 • 17:45
Jašně, že náš náš iPhone šmíruje. Čo by taky dělal jinýho! Teda, že míváte běžně úklepy v textu, to už jsme si docela zvykli, ale že je dokážete psát i do titulků, je na pováženou -aši by vaši práči měl někdo pečlivěji šmírovat!