Komentáře

Zpět na článek

Věci veřejné nemohou mít vnitro, vždyť podporují špiclování a sledování občanů

20 komentářů

marty2ban
21. dubna 2011 • 11:14
Na druhé straně metody pana Kmenty jsou také docela zábavné. Navíc, objeví-li se v diskuzích na IDnes názor,že úsilí páně Kmenty má jistě zadavatele,je zcela ,,demokraticky" vymazán.
aaaron
18. dubna 2011 • 14:54
jak média přešla od obsahu nahrávky Kočí k tomu, že jsme fízlovská země. Každému kdo není totální magor je jasné, že Kočí mluvila otevřeně, žádné "cílené lži". Tohle dnes už mainstream nekomentuje, jako by to připadalo všem normální. Toto mě zaráží a osobně jsem velmi rád, že někdo Kočí nahrál, jinak bysme se o zákulisí "politických dohod" nikdy nedozvěděli. Takže díky..
emarousova
18. dubna 2011 • 13:01
Kampaň, vedenou již delší dobu proti VV, vidím jako naprosto účelovou. Vždyť i Kristýna Kočí pověděla, jak tomu ve skutečnosti je. Příkladem naprosto neobjektivního obvinění pana Johna je tvrzení, že nechal sledovat pana Tluchoře, aspoň tak se nám to některé sdělovací prostředky snaží interpretovat. Přitom e-mail s informací, že se KK schází s Tchořem může zaslat Johnovi kterýkoli občan a není to nic trestného.
John udělal v čele MV kus práce. Vyměnil policejního ředitele a ten jmenoval nového šéfa protikorupční policie. Nový šéf elitního útvaru Tomáš Martinec zrušil kontroverzní nařízení, podle kterého mohli policisté začít cokoli prověřovat teprve až po souhlasu centrálního vedení. Detektivové z protikorupční policie se už teď nemusejí ptát svých nadřízených, koho smějí nebo nesmějí stíhat. Jistě teď mnoha politikům a „kmotrům“ zatrnulo. Domnívám se, že je to hlavní důvod útoků proti VV. Jsou snahy vrátit vše do starých poměrů, které zavedla ODS v roce 2007, kdy mocní byli naprosto nepostižitelní.
Alespoň Zdeněk Jemelík se VV zastal: http­://www­.blis­ty.cz­/art/5­8227­.html
Nejhorší na tomto státě snad ani není korupce, ale absence nezávislého a objektivně informujícího tisku. A občané, kteří nejsou vůči manipulaci sdělovacími prostředky imunní.
marty2ban
21. dubna 2011 • 11:17
Poslední dva odstavce vašeho příspěvku jsou bohužel beze zbytku pravdivé.
zdislava
17. dubna 2011 • 05:37
Zaplatil si špiclů pár,
dal pár korun na pí ár,
za další si koupil ženu,
každý člověk má svou cenu.
Johna dostal od Janouška,
do ložnice zazdil ouška,
k tomu ňáký kamery,
natáčel si nevěry.
Pak se v plný parádě,
ukázal i na Hradě,
s Kikinou má stejný vkus,
a teď se v tom vyznat zkus.

Ale co ty o tom víš?

Ty ses prodal levně,
Bártovi jak jehně.
Antor : Vítek
smoza
16. dubna 2011 • 21:12
HNOJOMET- viliam buchert...
zofka.k
16. dubna 2011 • 19:38
Na sioučasné politiky a novináře, které za peníze napíšou cokoliv to buď můžeme tolerovat anebo špiclovat. Mně je úplně jedno jestli mě někdo odposloucává či nahrává. VK
vistaintel
16. dubna 2011 • 19:34
ať se politici bojí, to je jenom dobře. Asi by bylo dobré je nahrávat stále,sledovat 24 hodin a možná, že by v tomhle bordelu nastal i trochu pořádek.
katan
16. dubna 2011 • 18:15
Mno,se mě zdá se v článku vše zjednošujete,a pokračujete v puči proti VV.Už mě to začíná vytáčet,a nejen mě.Estli to tak pude dál,zrejmě budem muset do ulic jako se to děje ted jinde ve světě
zerovan
16. dubna 2011 • 17:06
Nez budete opet spravedlive perlit, overte si o cem vlastne pisete. Pripominate mi Humla, ktereho to taky predbehlo. Jinak vas rad ctu