Komentáře

Zpět na článek

„No a?“, ptá se Vít Bárta poté, co mu připomněli, že nahrávku paní Kočí pořídily VV.

3 komentářů

strassidlo
17. dubna 2011 • 10:36
Co je horší -obsah nahrávky (způsob myšlení a vyjadřování ambiciózní šeredky) nebo to, že někdo zmáčknul mikofon (k čemu by jinak byly ty nahrávače na každém mobilu?)?
Když totéž udělá "novinář" -je za hrdinu, když to udělá kdokoliv jiný, je za špicla.

Komu tohle hysterčení prospívá? -jenom pisálkům, kteří jsou placeni ze stejné kapsy, do které proudí naše prachy za předražené silnice (Strabag, Kapsch, Skanska) a drahé "obnovitelné zdroje", které neobnovitelně likvidují naši ekonomickou konkurenceschopnost (fotovoltaiku i větrníky, stejně jako hory odpadků, nám sem navezli němečtí soudruzi za účelem dojení dotací, nikoliv proto, abychom měli lepší vzduch).
ladik_p
16. dubna 2011 • 11:52
Jaká byla pointa tohoto článku? Asi mi to nějak uniklo. Protože pořád je to to samé. Reflex není objektivní. Dneska jsem byl na vlakáči a přemýšlel jestli mi stojí za to si ho kupovat... ale nějak už mě pojetí článků nezajímá.
Konkrétně tady to nemá hlavu ani patu - od jednoho politika přes druhého a bez jakékoli souvislosti zpátky - VV jsou FUJ, ODS je fuj, TOP09 má šišlavýho knížete.... ČSSD už nemá Paroubka tak nevědí co roupama...
Nepřinášíte nic, co bych si nemohl přečíst jinde. Vlastně celé tohle dílko mi příde udělané stylem ctrl+c, ctrl+v. A bez nějaké snahy to zamaskovat. Celkem si troufnu tvrdit, že automatickej skript který by vybíral články z novin by sesyslil lepší slátaninu než tohle.

Teď k obsahu, nechci si jenom stěžovat ale když už tak i něčím přispět:
Problémem politiky jsou vždy především lidi. Jestliže nemají lidi morální zábrany, tak jsou těžko způsobilý vést stát. Žádné volby to nemají šanci vyřešit (matně se mi vybavuje ale nejsem si tím jistý - ve starověkém římě tušim za sezení v parlamentu nedostávali lidi ani korunu - seděli tam vážení občané, kteří už si nakradli a měli zájem řešit státní problémy -> proto věřim TOP09).
Jestliže se strany nejsou schopné dohodnout na tom, jak se má naše země (která byla před 70 lety na špici Evropy) vést - a to napříč politickým spektrem - tak je to zbytečné. Kde je dlouhodobý plán na 50 let? Proč si strany nerozdělí úkoly a společnými silami nebudují stát?

A ještě jedna myšlenka - a to by mě opravdu zajímalo co si o tom ostatní myslí: Proč v době kdy existují tablety a internet je takřka všude se opravdu nepřejde na přímou demokracii? Pokud se člověk zajímá například o ekonomii (resp. má ekonomické vzdělání což já třeba nemám a proto mě to celkem nezajímá), jakto, že neexistuje stránka, kde se diskutuje o navrhovaných zákonech v této oblasti. Odborná diskuze více lidí. Obdobně v jiných profesích.

Ach jo, chtěl bych to rozvést, ale nemám čas a došly znaky. Páčko ;-)
zerovan
16. dubna 2011 • 10:02
V dobe, kdy ma handy kazdy blbec se mi to jevi taky nepatricne. Na rozdil od vas nedavam rovnitko mezi V.V. a firmu a hned tu vec vidim jinak.