Komentáře

Zpět na článek

Koaliční partneři jsou schopni všeho, jen ne spolu vládnout

10 komentářů

libedejroznec
15. dubna 2011 • 15:13
Že na IDNES cenzurují diskuzi a trestají diskutéry kteří napíší slovo kočí ,kmenta se nedivím, ale proč žádný takzvaný nezávislý politický komentátor si (v rozhovoru mocí opojené slípky,která poví i to co neví) nevšímá její slova o špíně mf Dnes a pana Kmenty.
morskydracek
15. dubna 2011 • 10:31
vidím cílenou přípravu na oposmlouvu. Věci veřejné se zřejmě opravdu pokusili sáhnout na penězovody místním mafiánům, přisátým na stát. Zdá se, že se kluci co spolu mluví, ať jsou z jakékoliv strany, rozhodli udělat pořádek formou opoziční smlouvy. Mnohé tomu nasvědčuje. Tu to předhodí někdo z hradu,čím dál častěji se to ozívá z ODS, i Kalousek se již zmínil. Teď si pan prezident zve na hrad Dluhoslava. Řekl bych, že konečně ty podivné hrátky začínají do sebe zapadat.
strassidlo
15. dubna 2011 • 11:26
Tak, tak. Kluci v modrém, černém, zeleném i oranžovém mají hezky domluvené zájmové oblasti a rozdělené toky peněz a usazené figurky na postech svých výběrčích a teď jim ten léty spolupráce vyprecizovaný systém chce nějaká nová stranička nabourat! No totoK! Taková drzost, to se přece nedělá! Fujky! A když je není možné do systému zapojit, je nutné je odehnat co nejdál a pomluvit co nejvíc. Však od čeho si tady platíme naše novinářské velemozky! Dyť nakonec nejvíc peněz z českých zakázek jde do německých firem a tyhle peníze mají ve finále téhož příjemce, který platí i ty naše pisálky.
zerovan
15. dubna 2011 • 09:40
jeste pred tim nez se tak stalo mimodek. Nezda se vam to smirovani jako soucast ceske politicke kultury
marycer
15. dubna 2011 • 08:27
Ano, pene Doležale, nahrávat si a odposlouchávat je mimořádně odporné, jak píšete, ale kdo s tím začal? Vy investigativní noviáři ! Pan Kmenta je téhle nastalé situace táta král !
Palopetro
15. dubna 2011 • 09:32
Pane.Pen Doležal nepíše,že je mimořádně odporné nahrávat a odpos­louchá­vat.Mi­mořád­ně odporné ,píše,je, když to dělá t.zv.přítel.Ale upřímně řeče­no,od­poslou­chávat krávu jako je Kočí je především utrpení.Tahle "dáma"",která se nasoukala v pubertálním mládí do politiky, je tak mizerného charakteru,že by se její voliči měli fackovat od rána do večera,aby procitli. A komě toho ,odposlouchávat není protizákonné.Vy nedáde občas ucho ke klíčové dírce,nebo nebystříte sluch v tramvaji,když vedle štěbetají nějaké blbůstky dvě kočí?
strassidlo
15. dubna 2011 • 10:18
Kočí mluví jako barová *** a obsah jejích slov tomu projevu odpovídá. Nakonec čemu se divit, její dědeček je bývalý lampasák a taťíček čile dojí stát na armádních dodávkách. Jablko padlo přímo ke kořenům.
ivanb
15. dubna 2011 • 10:35
Ovšem v tomto případě padlo k velmi shnilým kořenům. A jestli budou takovéto husy nadále kejhat na veřejnosti, tak to Pán Bůh s námi. Kočí by za tento svůj výlev nehledaných slov zasloužila čtrnáctidenní nucenou a ozdravnou kůru na Borech, mezi největšíma grázlama!!!
ivanb
15. dubna 2011 • 10:25
Dejte pokoj se dvěma Kočíma! Vono úplně stačí jedna chytrá horákyně!! Jen se těším, jakou státotvornou myšlenku vyblije příště!!!
strassidlo
15. dubna 2011 • 11:38
....nenene, pane redaktore, pojďme se bavit o těch praktikách!" Šmarjá a to si k tomu raději ani nepředtsavuji jak ty její "praktiky" s T(lu)chořem probíhaly!