Komentáře

Zpět na článek

ODS stojí v pozadí puče ve Věcech veřejných, tvrdí Kočí. Další mystifikace?

4 komentářů

xxx321
15. dubna 2011 • 07:39
"je u státníků diplomatickým zvykem nechat si pera, jimiž podepsali důležité mezinárodní dokumenty" - hmm, a není taková památka náhodou nějak evidovaná jako oficiální dar a nepatří tedy prezidentskému úřadu a ne konkrétní osobě, co je zrovna prezidentem ? Doufám, že tak nějak to je, jinak nám ti naši nejvyšší úředníci ten Hrad rozeberou ...
.
To by ale dobře vysvětlovalo, proč ho dobrák Klaus tak ostudně "čmajzl". Pero ve vlastní kapse už nikdo nezaeviduje ...
ultimathule
14. dubna 2011 • 23:30
knížeti moc nedivím, že mu problémy nějaké regionální vlády přijdou komické, když mají dávno se sodruhy z Bilderbergu naplánovanou světovládu.
ivanb
14. dubna 2011 • 14:05
...to, že něčemu nerozumíte ještě neznamená, že se to nemůže stát a o Kočí a Tluchořovi jsem psal již včera. Jste o den pozadu. A teď ještě ke všemu ten Váš šefredaktór půjde do Blesku??? Už se celej těším, jakou perlu tam vyfasujete místo něj. Tipoval bych asi brouka Pytlíka. Máte někdo jiný názor???
enrico.bizzarro
14. dubna 2011 • 10:19
... by měl pro jednou zvednout jejich ctěný zadek a získat si informace osobně a ne neustále polemizovat. Je něco velice shnilého v koalici a jen VV to nejsou. Jinak článek vyšel pozdě, záznam už je zveřejněn celý.