Komentáře

Zpět na článek

Zcela nedůvěryhodné vysvětlování Věcí veřejných na Praze 1

11 komentářů

t3s3r
13. dubna 2011 • 19:01
pane Bucherte posledni clanky pravdepodobne pisete pod nejakou omamnou ci psychotropni latkou, nebot si jinak nedokazy vysvetlit ty nesmysly, ktere tu porad patlate

u JxD mi jeho ironie a clanky prijdou usmevne, u vas je to spise zoufale patlani hovinka

dejte si par dni prestavku
ivanb
13. dubna 2011 • 14:13
...že je tam zase chyba. "Prostě Kočí vyhodili a nebavili se s ním." A za druhý je zřejmý to, že Buchert už je zase vedle, jak ta stará jedle!
bjanda
13. dubna 2011 • 13:33
Zatím se to jeví jako pokus o státní převrat a uchopení moci fízlovskou skupinou. Vážně chcete aby tu zas vládli fízlové? Není ABL předvoj něčeho jako gestapo či KGB? Proč asi VV tak visí na postu ministra vnitra?
Palopetro
13. dubna 2011 • 13:19
Vám ti véčkaři museli přišlápnout kuří oko a nevoněli by Vám i kdyby byli naložení 10 let v tekoucím heřmánku,když i z Kočí děláte chlapa.
panna
13. dubna 2011 • 11:42
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
panna
13. dubna 2011 • 11:38
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
ladislavv
13. dubna 2011 • 13:19
Když se podíváme do nedávné minulosti, je zajímavé, že ODS nevadilo prorůstání ekonomiky do politiky v případě ministra Řebíčka, jehož bezvýznamná firma Viamont se za jeho ministrování změnila ve stavebního giganta...
bjanda
13. dubna 2011 • 13:35
Nacisti taky čistili chlív a jak důkladně !
darda
13. dubna 2011 • 13:48
Jestliže agent, nebo detektiv (nevím jak si říká) od ABL někoho sleduje, dělá svou práci pro firmu, která má k tomu od eráru licenci. Je to tedy legální činnost, kterou si někdo objednal a zaplatil. Kdo? A čemu se diví představitelé státu jehož úřady společnosti ABL licenci vydaly? A že sledovaná osoba byla politik? No, politik...:o) Existuje seznam povolání jejichž vykonavatelé nesmějí být sledování? Který zákon v tomto případě ABL překročila? Bylo už zahájeno řízení o odebrání licence? Ovšem pohoršen na nejvyšší míru je kdekdo.
pismenacislice
13. dubna 2011 • 10:42
Těch nedůvěryhodných tvrzení a faktů je ve VV mraky.
Faktický šéf VV "půjčuje" statisíce bez dokladů. Papírový šéf VV nemůže uvěřit, že je jen figurkou v podnikatelském plánu ABL. Babák si "půjčuje" miliony, aby měl na sponzoring VV (dost neuvěřitelné). Do nedávné doby papírově druhý člověk VV (Škárka) obviňuje celé vedení z korupce a vydírání - a přitom vypadá trochu jako blázen - nicméně Bárta se k předání peněz sám přiznává (i když nejdřív vše popřel, aby po předání obálky na policii otočil a začal mluvit o půjčce). Do svědomí Kočí nevidím, ale faktem je, že to celou dobu byla šéfka poslaneckého klubu VV - tedy žádné malé zvíře ve VV. Velmi "důvěryhodné" je také to, že VV si teprve teď vzpomenuly na minulost Kalouska, se kterým neměli problém sepsat koaliční smlouvu. "Důvěryhodné" je také to, když VV podají trestní oznámení na ministry TOP09 a ODS až po tom, co se VV ocitnou v průšvihu, který se evidentně zavinily.